1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Valentinsgaver

Find den helt rigtige valentinsgave hos os. Fejr kærligheden på valentinsdag med en valentinsgave, som din udkårne sent vil glemme. Lad dig inspirere til den bedste valentinsgave til ham eller hende eller find andre gaveidéer her hos Royal Gravering.

  • Kategori

  • Kategori

450.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

450.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

450.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

399.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

799.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

599.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Udsalg!

Gratis gravering

Original price was: 549.00 DKK.Current price is: 449.00 DKK.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

699.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

350.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

349.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

399.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

329.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

350.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

1,399.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

399.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Gratis gravering

399.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Find den perfekte valentinsgave

Hos Royal Gravering finder du den helt perfekte valentinsgave til din udkårne. Her på siden har vi samlet vores bedste gaveidéer til en fin valentinsgave, hvor I sammen kan fejre kærligheden og give hinanden en skøn gave som symbol på jeres kærlighed til hinanden.

Du kan bl.a. finde en perfekt valentinsdags gave fra følgende danske mærker:

  • Georg Jensen
  • Kay Bojesen
  • Maileg
  • Nordahl Andersen
  • Scrouples
  • Wally and Whiz
  • Yummii Yummii

Hos Royal Gravering ønsker vi, at der skabes en helt speciel forbindelse mellem gaven og modtageren. Netop samme årsag er altafgørende for vores brede udvalg her på siden, men også vores samling af produkter, der vil egne som den perfekte valentinsgave. Vælg med hjertet og fejr valentinsdag med din eneste ene.

Valentinsgave til ham

Giv din udkårne en gave, han sent vil glemme! Når du skal finde en skøn valentinsdags gave til ham, kan det være en længere tankeproces – for hvad kan han egentlig lide, hvad vil han blive mest glad for, hvad har en brug for, skal det være en glædelig overraskelse eller noget specifikt, han har ønsket sig? Og sidst, men ikke mindst, hvad er gavebudgettet? Man kan ikke sætte pris på kærlighed og det er bestemt heller aldrig prisen på den valgte valentinsgave til ham, der bestemmer om det er en god gave. En valentinsgave gives med hjertet og med en kærlighedserklæring, så derfor er det tanken og hele symbolikken bag gaven, der er den vigtigste.

Den stilede

Elsker din mand eller kæreste at gå i jakkesæt? Måske bruger han slips til dagligt på arbejdet? En flot slipsenål eller et par manchetknapper går du sjældent galt i byen med. Hos Royal Gravering finder du både slipsenål og manchetknapper fra Scrouples og vi graverer naturligvis også. Hvad der skal stå, er helt op til dig. Måske hans initialer, en speciel dato for jer eller noget helt tredje.

Den perfekte accessory

Smykker er ikke kun til kvinder. Her på siden finder du flotte herre smykker fra Scrouples, fx de maskuline ID plader, hvor der kan graveres direkte på pladen, hvilket gør smykket til en personlig valentinsgave til ham.

Til hjemmet

Gå all-in på en gave, der giver lidt ekstra luksus i hjemmet. Se fx de smukke bordskånere eller “is”terninger fra Georg Jensen. Du finder også en smuk champagneprop.

Den praktiske

En flot og klassisk nøglering fra Georg Jensen holder styr på nøglerne, men giver samtidig et luksuriøst touch. Husk at gøre gaven endnu mere personlig med en gravering.

Den spiselige

Overrask ham med en lækker spiselig gave fra Wally and Whiz, der byder på gourmet vingummi. Forkæl smagsløgene med en lille spiselig del af himlen. Gourmet vingummierne er også perfekte som del af en valentinsgave, hvor du samler flere af hans yndlingsting i en kurv.

Valentinsgave til hende

Find den helt perfekte valentinsdags gave til hende, som hun vil elske! Hos Royal Gravering har vi samlet vores bedste gaveidéer til en valentinsgave, som hun med garanti vil blive glad for – især når du også har mulighed for at personliggøre den endnu mere, ved at tilføje en betydningsfuld gravering direkte på gaven.

Men hvad skal hendes valentinsgave være? Hvad vil hun blive glad for? Og hvad vil overraske hende mest? Lad dig inspirere til den perfekte valentinsgave til hende, enten ved at scrolle igennem vores nøje udvalgte gaveidéer, eller læse med nedenfor.

Et personligt smykke

Et smykke er en skøn og personlig valentinsdags gave til hende. Hos Royal Gravering har vi samlet et skønt udvalg af de flotteste smykker, se fx de flotte og klassiske halskæder fra Scrouples eller en af de smukke medaljoner fra Nordahl Andersen. Husk at vi altid gerne graverer i smykket, så det bliver en endnu mere personlig valentinsgave. Vælg selv om det skal være initialer, en betydningsfuld dato, et specielt kælenavn, et lille digt eller noget helt femte.

Til boligen

Hvis din udkårne elsker at indrette hjemmet, kan du med fordel give hende en helt særlig gave. Her på siden har vi samlet nogle skønne gaveidéer fra bl.a. Georg Jensen, der byder på smukke vaser, champagnepropper, oplukkere, luksuriøse bordskånere og meget mere.
Se også den fine SKY billedramme fra Georg Jensen. Her kan du indramme et helt særligt minde og få graveret en personlig hilsen, digt eller dato.

Den lille luksus i hverdagen

Forkæl hende med en valentinsgave, der giver lidt ekstra luksus i hverdagen og samtidig giver en daglig reminder om jeres kærlighed. Giv hende en fin Georg Jensen nøglering med et sølv hjerte, der både holder styr på nøglerne og er et symbol på kærligheden, som hun kan tage med sig overalt.

En lille smagfuld bid

Giv en lille smagfuld gourmet oplevelse fra Wally and Whiz. De små delikate vingummier er en perfekt tilføjelse til en gave, fx som del af en kurv med hendes yndlingsting, der viser, hvor godt du kender hende.

Vælg med hjertet på valentinsdag

En valentinsgave er valgt med hjertet og med modtageren i tankerne. Derfor henvender vores sortiment af valentinsgaver sig også til mange forskellige personligheder, interesser, stil og budgetter.

Størst af alt er kærligheden og valentinsdag er årets største kærlighedsdag. Selvom man siger at julen er hjerternes fest, så er valentinsdag den dag, hvor kærligheden erklæres og to hjerter smelter sammen.

Hyld jeres kærlighed med en flot og symbolsk valentinsgave, der viser at I tænker på hinanden. Royal Gravering står klar til at hjælpe jer til denne helt særlige dag, så I begge kan fejre hinanden med en valentinsgave givet i kærlighedens tegn.

Lad Royal Gravering hjælpe dig til den bedste valentinsgave

I vores sortiment af valentinsgaver finder du gaveidéer til både ham og hende. Ligesom ved alle vores andre produkter, tilbyder vi naturligvis også en fin og personlig gravering, hvor du selv bestemmer teksten. Det kan eksempelvis være datoen for hvornår I mødte hinanden, et smukt digt, din elskedes navn – eller måske til et frieri? Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad den personlige gravering skal bestå af.

Du bestemmer naturligvis helt selv hvad du ønsker, at der skal graveres i valentinsgaven til ham eller hende. Det er også muligt at angive specielle ønsker til graveringen samt hvilken skrifttype, du eller din elskede vil synes bedst om.