1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen MANHATTAN

Georg Jensen Manhattan genopliver Gatsbys glamourøse New York City. Luk lidt af New Yorks cool attitude ind i stuen eller hjemmebaren med produkter fra Georg Jensen Manhattan med f.eks en Manhattan skål fra Georg Jensen og meget andet.

  • Kategori

  • Kategori

No results found.

GEORG JENSEN MANHATTAN TIL COCKTAILBAREN DERHJEMME

Med Georg Jensen Manhattan boligtilbehør, inklusiv Manhattan skål fra Georg Jensen, har du mulighed for at bringe det glamourøse Gatsby New Yorker look ind i stuen og hjemmebaren. Med Georg Jensen Manhattan bordskåner mm., genopliver du cocktailbarens storhedstid.

De geometriske linjer fra den berømte Manhattan-arkitektur og den elegante Art Deco-stil var udgangspunktet, da Georg Jensen skulle have designet en hel kollektion af bar-accessories. Resultatet er både tidløst og er en serie som alle kan bruge. Georg Jensen Manhattan produkterne vil klæde hjemmet, baren eller dit barbord.

Du kan også kombinere Georg Jensen Manhattan med andre kollektioner fra Georg Jensen, som du kan finde hos Royal Gravering.

GEORG JENSEN MANHATTAN – PERFEKT TIL MIDDAGSSELSKABET

Skal du have gæster på besøg til en middag eller et cocktailparty, vil Georg Jensens Manhattan bar-kollektion med bl.a. Manhattan skål og Manhattan bordskåner, være det perfekte valg at have på bordet denne aften. Det er et stilet og gennemført design, der går igen i det flotte inspirerede Manhattan design af Georg Jensen, og der vil med sikkerhed blive festet på ægte Gatsby manér hele aftenen og natten lang.

På en dansk sommeraften er der ikke noget bedre end at kunne byde naboerne eller sommergæsterne på et køligt glas champagne eller et glas rosévin. Og hvorfor ikke gøre det på ægte glamourøs Gatsby manér? Med en Manhattan vinkøler sikrer du dig, at din vin eller champagne kan holde sig kold i flere timer.

Manhattan vinkøleren passer til ethvert bord, uanset om det er indendørs eller udendørs, at der skal nydes et køligt glas vin. Vinkøleren passer nemlig ikke kun til vinflasker, men kan også bruges til champagne. Vinkøleren er udført i blankpoleret rustfrit stål, og materialet hjælper med at holde flasken kold. Man kan med fordel sætte vinkøleren i køleskabet før brug, for at køle metallet mest muligt ned.

SKÅN OG PYNT BORDET MED GEORG JENSEN MANHATTAN

Med Georg Jensens Manhattan bar-kollektion er der tænkt på det hele til din hjemmebar eller til baren på hotellet. Ud over Manhattan vinkølere, proptrækkere og isspande, så er der også tænkt på bordet. Med en Georg Jensen Manhattan bordskåner til vin- eller champagneflasken sikrer du dig, at der ikke kommer skjolder på træbordet eller marmorbordet efter en festlig aften.

Georg Jensen Manhattan bordskåner er en meget populær vare hos os, da den har en pris som alle kan være med på. Samtidig er den også en perfekt værtsgave, studentergave eller gave til fars dag – måske sammen med en god flaske rom.

Bordskåneren er enkel i sit design, men der er stadig et præg af Manhattan og Gatsby tiden. Det ser flot og gennemført ud at have vinflaskerne stående på Georg Jensen Manhattan bordskåner på et flot dækket sommer- eller julebord. Hvis man tilmed har fået graveret et citat eller brudeparrets navne eller dato ned, så giver det også gæsterne lidt mere at tale om.

Manhattan skål fra Georg Jensen er også et populært valg til borddækningen, og er perfekt til snacks, samtidig med at den fuldender looket og stemningen fra 1920’ernes New York.

GRATIS INDGRAVERING PÅ ALLE GEORG JENSEN MANHATTAN PRODUKTER HOS ROYAL GRAVERING

Hos Royal Gravering kan du få indgraveret navne, datoer, digte, lykønskninger mm. til alle de anledninger vi oplever året rundt. Det kan for eksempel være en indgravering på en Manhattan skål fra Georg Jensen til brudeparret, hvor der bliver indgraveret deres navne og bryllupsdato.

Ved Georg Jensen Manhattan bordskåner til vin- eller champagneflasken er der rig mulighed for at få indgraveret lige det man ønsker. Uanset om det så skal være en hilsen til studenten, et digt til sine forældre eller måske en logo indgravering som en firmagave, så er Manhatten bordskåner et oplagt valg.

Du kan tilmed få indgraveret på begge sider af bordskåneren, hvilket giver flere muligheder, hvis nu du ikke kan bestemme dig for, om det skal være det ene eller andet.

Når man giver en gave af designet Georg Jensen, ved man næsten med sikkerhed at modtageren bliver glad. Hvis der også er tænkt på at personliggøre gaven, ved at få indgraveret noget personligt til modtageren, så vil det med sikkerhed blive en gave, der ikke bliver glemt.