1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Kay Bojesen bjørne

Lad en af de søde Kay Bojesen bjørne pynte fint i hjemmet eller giv dem som gave til en du har kær. Hos Royal Gravering kan du få personliggjort din Kay Bojesen bjørn med en gratis valgfri gravering, der vidner om en særlig dato eller begivenhed.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Kay Bojesen bjørne – et unikt design

Hos Royal Gravering finder du de søde Kay Bojesen bjørne, der er blevet til en sand designklassiker sammen med både aben og elefanten.

Du kan finde de skønne dyr i følgende størrelser:

  • Kay Bojesen bjørn lille
  • Kay Bojesen bjørn mellem

Den mest populære variant er Kay Bojesen mellem bjørn. Begge varianter, både lille og mellem, er fremstillet af FSC-certificeret egetræ, der er med til at understøtte det bløde nordiske design.

Bjørnene er ikke de eneste dyr, som du finder hos Royal Gravering. Vi fører nemlig et stort udvalg af de fine designklassikere, og du kan vælge mellem mange forskellige dyr – eller skabe din egen zoologiske have. Se hele vores udvalg af Kay Bojesen her.

Kay Bojesen bjørne – en helt særlig bamse og følgesvend

Den søde Kay Bojesen bjørn blev tilføjet til designlinjen af de søde trædyr tilbage i 1952. Den lille bamse har allerede fået en særlig plads i mange hjem, men også i mange hjerter. Kay Bojesen bjørne går nemlig tit i arv og forbindes med en helt særlig tryghed.

Kay Bojesen bjørne gives ofte i gave – og vi forstår godt hvorfor. Det er nemlig en rigtig sød tilføjelse til hjemmet, der skaber glæde og bringer et lille smil frem, hver gang øjet glider forbi den.

Alle aldersgrupper holder af de skønne Kay Bojesen bjørne, både børn, unge og ældre.
En bjørn gives endda ofte til børn, hvor den får lov at vokse op sammen med barnet og er en lille følgesvend gennem hele livet. Den kan ses som en langt mere holdbar og klassisk udgave af bamsen, hvor den tykke mave og runde snude gør den lidt hyggelig.

De søde Kay Bojesen bjørne kan placeres i forskellige positioner og indbyder let til kreativ leg, også hos de voksne.

Kay Bojesen bjørne med personlig gravering

En Kay Bojesen bjørn er en af de mange danske designklassikere, og den er et oplagt bud på enten en fantasifuld og legesyg tilføjelse derhjemme eller som en skøn gaveidé.

Hos Royal Gravering gør vi det muligt at tilføje en ekstra personlig dimension til de søde Kay Bojesen bjørne. Vi tilbyder nemlig gratis valgfri gravering. Du kan eksempelvis vælge at få graveret en dato, et navn, en særlig begivenhed eller noget helt fjerde.

Kay Bojesen bjørne egner sig særligt godt som gave til flere anledninger, som eksempelvis barnedåb, fødselsdag, konfirmation og jubilæum, hvor modtageren kan mindes tilbage på en skøn dag i godt selskab og masser af fejring.