1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Wally and Whiz

Gourmet, vegansk, kvadratisk og så er det Dansk.
Hvis du ikke har smagt Wally and Whiz endnu så glæd dig til, at smage en vingummi som ikke bare er en vingummi.

  • Kategori

  • Kategori

No results found.

Hvis du har modtaget en pakke fra os, så har du også smagt vores lille gave logo / visitkort pose, som indeholder vingummier fra Wally and Whiz.
Nu har du muligheden for at købe flere af dem og smage endnu flere af deres helt fantastiske vingummier. Du finder de fineste gaveæsker, som er til alle anledninger, men også deres fine firkantede cube, som du kan forkæle dig selv med når du shopper gaver herinde, til andre eller måske du lige mangler at forkæle en mere.

Læs om hvad Wally and Whiz selv skriver om deres historie her.

Wally and Whiz er skabt ud fra en drøm om at lave en vingummi til hele verden. Én verden, én vingummi. Vingummier fra Wally and Whiz skal kunne spises af alle mennesker uanset religiøs overbevisning og kulturel baggrund. Vi ønsker med vores vingummi at sætte en højere standard for, hvad der er en god vingummi. Vores vingummier er veganske, indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer og er fri for laktose, gluten og gelatine. Vi henter vores inspiration fra hele verdens haver og køkkener og yder en stor indsats for at være først til at finde frem til nye smage og smagskombinationer. Og så finder vi stor tilfredshed i at turde springe ud i smage, der holder andre tilbage – for eksempel grape med gurkemeje, æble med anisisop, grape med gran, solbær med jernurt og hyldeblomst med hyben.