1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Kay Bojesen elefant

Gør dit hjem mere personligt med en Kay Bojesen elefant eller Kay Bojesen elefant mini. Denne figur er et tidløst design fyldt med personlighed. Vi gør din Kay Bojesen mini elefant eller almindelig elefant mere unik med en personlig gravering.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Kay Bojesen elefant – fra børnelegetøj til pyntegenstand i hjemmet

Kay Bojesen elefanten er kendetegnet ved sin solide krop, som de andre figurer kan sidde på, den lange snabel og de lyttende ører.

Tankerne bag elefanterne fra Kay Bojesen var, at de skulle designes i et holdbart materiale for at kunne holde til børneleg. Derfor er elefanten lavet i ubehandlet solidt egetræ.

I dag findes elefanterne stadig i det samme holdbare materiale, og sortimentet er blevet udvidet med en Kay Bojesen mini elefant. I stedet for et børnelegetøj er figuren nu blevet en ikonisk pyntegenstand i de fleste danske hjem.

Kay Bojesen elefant – pyntegenstanden fyldt med personlighed

Kay Bojesen elefant og Kay Bojesen elefant mini er begge designet med en masse personlige træk. Deres hoveder kan drejes og de kan stå på bagbenet som en rigtig elefant gør i naturen. Du kan derfor selv vælge hvilken personlighed den skal have dag for dag.

Derudover er der ikke to elefanter, der er ens. Det ubehandlede egetræ som elefanterne er lavet af, bliver farvet af solens stråler og der vil med tiden komme en glød i træet, som kun vil gøre den pænere. Du kan også give elefanten endnu mere personlighed med en gravering af et navn, dato eller et citat.

Fordi egetræet er ubehandlet, må den ikke blive udsat for vand. Men som alt andet i et hjem, bliver figuren støvet og skal støves af og derfor anbefales det, at den tørres af med en tør klud.

Kay Bojesen elefant – pryd hjemmet med træfigurer kendt fra den afrikanske savanne

Kay Bojesen elefanten er en del af den afrikanske savanne-inspirerede serie.
Vi forhandler også andre af de kendte Kay Bojesen figurer, både fra den samme serie som elefanten, men også andre kendte serier, som også passer på tværs af hinanden.

Til de andre figurer tilbyder vi også en valgfri personlig gravering.

Hvis du har spørgsmål til pleje af figurerne eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. (+45) 27 42 80 28 eller på mail: info@royalgravering.dk. En af vores skønne medarbejdere sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig.