1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen ELEPHANT

Georg Jensen Elephant er et ikonisk design, som er en sikker gevinst i alle hjem. Det klassiske Georg Jensen elefant sparegris design er elsket af både børn og voksne verden over.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

GEORG JENSEN ELEPHANT – EN ELSKET DESIGNKLASSIKER

Georg Jensens ikoniske elefant design kom til verden i 1987, da Jørgen Møller og hans barnebarn designede en oplukker formet som en elefant – i dag bedre kendt som “Øllefanten”. Produktet blev en stor succes, og en elsket favorit over hele kloden. Siden dengang er der fulgt flere elefant-formede designs med, herunder bestik, skåle, nøgleringe, Georg Jensen elefant sparegrise og børneservice. Alle disse er nok de mest kendte inden for Georg Jensens Elephant design.

De fleste kender designet og forbinder derfor også ofte Georg Jensen med elefanten. I 2010 arbejdede Jørgen Møller sammen med sit oldebarn og opfandt en helt ny slags sparegris Moneyphant – måske bedre kendt som Georg Jensen elefant sparegrisen. Moneyphant er en meget populær dåbsgave og er også blevet en utroligt populær vare hos Royal Gravering.

Georg Jensen er kendt for et design, der passer sammen på tværs af alle mærkets kollektioner. Hos Royal Gravering kan du finde andre kollektioner fra Georg Jensen og give dem et personligt touch med en gravering.

GEORG JENSEN ELEPHANT TIL BÅDE BØRN OG VOKSNE

Hos os finder du det ikoniske Georg Jensen Elephant design til både børn og voksne. Et meget populært Georg Jensen elefant produkt til voksne er Øllefanten. Elefant-oplukkerne er en gaveide som kan bruges til mange anledninger, også som firmagave. Alle kan bruge en oplukker, uanset om man er ung eller voksen. Derudover har vi elefant nøgleringen som også er populær som gave til mange. Til de mindste har vi det meget populære elefant børnestel, som består af en skål, kop og bestik. Alle dele har den velkendte Georg Jensen elefant på sig.

Georg Jensen elefant sparegris findes i tre forskellige modeller. En lille model, en større og så den helt vildt skønne Georg Jensen elefant med tvillinger i træ. Den ikoniske Georg Jensen Elephant bliver givet som gave til mange barnedåber, navngivninger og fødselsdage, hvilket der heller ikke er noget at sige til, eftersom de fleste elsker designet fra Georg Jensen.

Uanset hvilket Georg Jensen produkt du vælger hos os, om det er en gave eller til dig selv, så kan du være sikker på at kvaliteten er i top, og at du får et design som er tidsløst. Vi har alle Georg Jensen elefant sparebøsserne. Om det er Miniphant, Moneyphant eller Moneyphant med tvillingerne du skal bruge, så kan du finde dem hos os. Vi har som udgangspunkt altid alle Georg Jensen elefanter på lager i vores butik. Georg Jensen Moneyphanter er et sjovt og smukt design der er elsket af alle, børn som voksne.

GEORG JENSEN ELEPHANT – KOLLEKTIONEN DER ER KOMMET FOR AT BLIVE

Georg Jensen Øllefanten, er kommet for at blive. Det er der ikke noget at sige til. Øllefanten er en perfekt gave til mange anledninger og endnu mere nu, hvor du helt gratis kan få indgraveret en personlig tekst i Øllefanten hos os. Så bliver det pludselig en personlig gave med dansk design i verdensklasse, som modtageren kan glæde sig over.

At give en Georg Jensen Elephant i gave er et stort hit til fødselsdage, barnedåb, jubilæer og meget mere. Giver man en Georg Jensen elefant med en personlig indgravering, så bliver gaven endnu mere unik og populær hos modtageren. Hos Royal Gravering tilbyder vi gratis indgravering af alle Georg Jensens Elephant produkter. Det kan være på Georg Jensen elefant sparegris, hvor det er populært at få graveret barnets fulde navn og dato for fødslen eller dåbsdatoen.

På den populære Georg Jensen Øllefant bliver der graveret meget forskelligt. Det kan være lige fra en lykønskning til brudeparret, til studenten eller et logo til en firmagave. Uanset hvad, så er det altid helt gratis at få indgraveret Georg Jensen elefanterne hos Royal Gravering.

Vi bruger en fiberlasermaskine til alle vores graveringer. Maskinen sikrer en gravering, der kan ses tydeligt på produktet, og som aldrig bliver slidt væk. Med fibergravering kan vi ligeledes sikre, at maskinen aldrig kommer i kontakt med produktet og dermed er der ingen risiko for ridser og lignende.