1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

HANDELSBETINGELSER

Levering

Levering i Danmark på 1-2 dage på hverdage.
Vi pakker og sender din ordre samme dag som vi modtager den, hvis din ordre modtages inden kl. 11.00. 
Når din ordre er blevet afsendt vil du modtage en email fra os. I mailen finder du et tracking link, som du kan benytte til sporing af din forsendelse. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til lokalisering af din ordre.

Ønsker du at hente din bestilling i butikken kan du gøre det samme dag som du bestiller. Se vores åbningstider. Passer vore åbningstider ikke dig så kontakt os, da vi altid kan tilpasse os dig eller vi finder en løsning med afhentning hos vores naboer ( Dog ikke altid hos Dronningen ;-). ) 

Fragt

Vi har et godt samarbejde med Gls. Bestiller du inden kl 12 på hverdage, sender vi den samme dag og normalt har du pakken dagen efter. Vi sender ikke pakker i weekenderne endnu.  

Hvis du køber for mere end 599 kr, så leverer vi gratis til en pakkeshop. Hvis du køber for mindre end 599 kr, koster forsendelsen 49 kr

Privat levering koster 59kr med GlS

Returnering

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine forventninger er du velkommen til at sende det retur efter aftale. Vi anbefaler dog at du sender det så pakken kan spores, da der ellers ikke dækkes hvis pakken forsvinder. Husk at du ikke kan returnere en vare som er lavet med gravering efter egen bestilling. Nå du har tastet dit ønske ind på hjemmesiden om hvad der skal graveres på produktet er det det vi retter os efter. Opdager du at du har lavet en fejl, så ring med det samme på 27428028. Så vi kan nå at ændre din tekst. Vi laver ofte din bestilling ,meget hurtigt for at leve op til vores 1-2 dags levering. 

30 dages bytteret

Du kan bytte/ sende dine varer retur til webshoppen indenfor 30 dage. Du kan ikke få pengene retur, hvis det er mere end 14 dage siden varen er købt, men du kan vælge en anden vare eller du kan få et tilgodebevis/ gavekort.

14 dages fuld returret
Hvis varen ikke lever op eller du ikke er tilfreds med det du har modtaget er du mere end velkommen til sende det retur eller komme forbi vores butik inden for 14 dage og du får dine penge retur. Modtager vi pakken efter de 14 dage bytter vi stadig, men giver ikke penge retur. Du er velkommen til at bytte til noget andet, få et tilgodebevis eller gavekort.

FORUDBESTILLING

Vi bytter varer som er bestilt som en forudbestilling, men giver ikke penge retur. Du kan fortryde din forudbestilling inden 14 dage fra den dag du har bestilt din forudbestilling hos os. 

 

BEMÆRK!
Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Ved accept og af dine varer accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb og at fortrydelsesretten derfor bortfalder.

Manglende afhentning af pakker

Afhenter du ikke din pakke i pakkeshoppen inden 7 dage, og den bliver sendt retur til os, så vil det koste 150 kr at få den genfremsendt.

Udsalgsvarer

Udsalgsvarer købt i butikken eller online på Royalgravering.dk har samme returret som ovenfor.
Venligst kontakt os på e-mail: hvis du ønsker at bytte eller returnere produkter.

Varer købt med gavekort

Hvis du vil returnere en vare, som er købt med gavekort, så sættes pengene tilbage på et gavekort. Når du får et gavekort eller bytter en vare til et tilgodebevis, kan du ikke få pengene retur. Gavekort er gyldige i 3 år og kan bruges online eller i vores butik.

Priser

Alle priser på websitet angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm. Priserne er ekskl. forsendelsesomkostninger (porto). Bestiller du fra et andet EU-land, betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du fra et ikke EU-land, vil du ikke betale dansk moms, men varerne kan blive pålagt told og moms i dit hjemland.

Gravering

Vores graveringsmaskine er en laser maskine, og er en af de nyeste på markedet. Det betyder også at det er en gravering der vil holde. Det er en laser der går ind og laver indgravering på alle vores produkter. Den går simpelthen ind og brænder ned i materialet. Derfor kan farven på hver enkelt vare i materialet også variere. Vores produktbilleder med indgravering på, er vores egne billeder og er taget så man kan se hvordan det vil se ud på produktet med skrifttypen og afstanden, men farven er ikke så sort/ mørk som man ser på vores billeder.

Vores Varer

Alle vores varer er af danske mærker. Vi modtager varer flere gange i ugen fra vores forskellige forhandler. Alle vores varer bliver i den originale indpakning indtil vi skal lave en indgravering i dem. Derefter bliver produktet lagt forsigtigt ned i æsken igen. Vores maskine er ikke i kontakt med produktet på noget tidspunkt. Da vi har med med metal, sølv og guld at gøre er der en naturlig slibning på produktet, som vi ikke har noget at gøre med. Og denne slibning kan altså variere fra produktet til produkt. 

Smykkerne har også en naturlig slibning i deres overflade. Alle vores smykker ligger i poser og æsker indtil de bliver taget op og skal graveres i.