1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen Cobra

Georg Jensen Cobra er kendt for de buede former, som leder tankerne hen på en smuk svane eller en kobraslange. Cobra er et smukt og elegant Georg Jensen design, der pynter i ethvert hjem. Hos Royal Gravering finder du bl.a. de fine Cobra lysestager, som du kan få en valgfri gravering på.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

GEORG JENSEN COBRA ER EN ELSKET OG IKONISK KOLLEKTION

Cobra kollektionen fra Georg Jensen er en elsket og ikonisk kollektion, som de fleste danskere kender. Et design, som genskaber hverdagens tilbehør til hjemmet, uden at gå på kompromis med funktionalitet. Georg Jensen Cobra er en kollektion som er elegant og spreder stil over hjemmet, men samtidigt også er legende. Cobra er en designklassiker som forener moderne design med innovative løsninger.

Georg Jensen Cobra er et design der kan bære sin elegance. Hvis man skal give en gave til et bryllup, jubilæum eller en fødselsdag, vil man næsten med sikkerhed ikke gå galt i byen hvis man f.eks. giver Georg Jensen Cobra lysestager. Designet af Georg Jensen Cobra breder sig ud over mange produkter i dag, lige fra Cobra lysestager, kander, æggebægere til skåle. Udvalget er stort og med sikkerhed et design som vil blive elsket.

Hos Royal Gravering finder du også andre elskede kollektioner fra Georg Jensen. Husk, at du kan personliggøre din Georg Jensen tilføjelse med en valgfri gravering.

GEORG JENSEN COBRA ER DESIGNET AF CONSTANTIN WORTMANN

Constantin Wortmann er en tyskfødt designer, der udvikler sine designs med udgangspunkt i mottoet ”form følger følelse”. Constantin skaber skulpturelle produkter, som er smukke at se på, men som også er funktionelle. Et godt eksempel er Georg Jensen Cobra lysestager, der med deres bløde og svungne former inviterer til at blive rørt og brugt. Derudover arbejder han ud fra princippet om, at godt design bør vække følelser, og at produkterne ikke skal tages alt for seriøst.

Derfor er der et strejf af humor hos produkterne fra Cobra kollektionen. Designet har bløde og svungne former samt et strejf af humor, som gør, at man får lyst til at røre og bruge dem.
Uanset om det er Cobra lysestager, æggebægere eller karafler, man har i hjemmet, så udtrykker det en elegance. En elegance der spreder sig fra køkkenet, til dagligstuen og videre til spisebordet. Alt dette har Wortmann formået at bringe hjem i de skandinaviske hjem. Hjemmet er der, hvor hjertet er, og de ting du omgiver dig med, afspejler din personlighed og stil.

GEORG JENSEN COBRA – ET SMUKT OG SKANDINAVISK DESIGN

Cobra er et design som fanger én – der er bløde svungne former, et strejf af humor, følelser og elegance på samme tid. Udover at være funktionelle, spreder Cobra lysestager, æggebægere eller karafler, design og elegance i dit hjem. Cobra er et design der giver mulighed for at lade fantasien flyde frit.

Eksempelvis kan Cobra karaflen ligne en smuk svane, der står stolt og smuk på middagsbordet. Eller måske er det en kobraslange, man ser i den smukke karaffel? Cobra lysestagerne kan symbolisere to svaner, der holder sammen i medgang og modgang, så længe der er lys i flammen. Kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan blive skabt og snakket om. Cobras smukke og elegante design kan alle være stolte af at have stående i sit hjem.

KØB GEORG JENSEN COBRA OG INTERIØR HOS ROYAL GRAVERING

Hos Royal Gravering er vi stolte af at have så anerkendt et brand som Georg Jensen hos os. Vi udvælger nøje produkter fra Georg Jensens kollektioner, herunder Georg Jensen Cobra lysestager, som vil være en oplagt gaveidé, og som samtidig kan personliggøres med en gratis indgravering efter eget ønske.

Med Georg Jensen Cobra er der mange populære og ikoniske produkter. Cobra lysestagerne er en særligt populær vare hos Royal Gravering. Dels fordi Cobra lysestager er en designklassiker, men også fordi de kan kombineres med en masse andre designs, du allerede har i hjemmet.

Georg Jensen Cobra lysestagerne kan også sætte sammen med flere forskellige kombinationer. Georg Jensen Cobra lysestager findes i flere størrelser. Derudover kan mange af Georg Jensen designs kombineres på kryds og tværs, og du kan skabe lige det udtryk du ønsker i dit hjem. Vi kan skaffe alle Georg Jensen lysestager og andre Georg Jensen produkter hjem, så tøv aldrig med at ringe til os hvis du søger varer, som ikke allerede er på vores hjemmeside i forvejen.