1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Maileg Julepynt

Velkommen til vores univers med Maileg julepynt. Find inspiration til juletræet og skab en magisk jul med det fine og eventyrlige julepynt fra Maileg. Se også vores kategori med de populære Maileg Julemus.

  • Kategori

  • Kategori

Maileg julepynt giver hyggelig julestemning

Maileg julepynt er en fantastisk magisk verden, der er blevet skabt af danske Dorthe Mailil. Hun har fundet meget af sin inspiration i Paris, hvor hun også har taget flere af sine designuddannelser. Det er tydeligt at se, at julepynten bærer præg af hendes tid i Paris. Maileg julepynt er meget populært verden over, og ikke mindst er Maileg julepynt naturligvis særligt populært i Danmark. Her bliver pynten brugt året rundt, til at skabe en hyggelig og magisk stemning.

Hos Royal Gravering tilbyder vi at personliggøre dit Maileg julepynt, med en helt gratis indgravering af fx et navn, en dato eller en måske en lille julehilsen, så du give en fin personlig gave og samtidig sikre julepynten et personligt islæt, som ses år efter år.

Udover at være kendt for deres fine og eventyrlige julepynt og juleophæng, så er Maileg også særligt kendt for deres små søde mus, kaniner og nisser. Med Maileg musene ser vi igen et tydeligt præg fra det franske – lige fra de tøjet de små kære er klædt i, til de fantastisk fine små tændstikæsker de ligger i.

Køb Maileg julepynt med navn og indgravering

Hos Royal Gravering kan du ganske gratis få dit Maileg julepynt graveret med en personlig tekst, og dermed kan du gøre julepynten fra Maileg helt unik for dig, din familie eller den som måske er så heldig at få en fin gave af dig.

Ved at få indgraveret et navn, dato eller en hilsen i Mailegs julepynt, kan du sikre at det bliver en helt unik gave der gives, som modtageren af gaven sent vil glemme. Flere har den tradition at give sit barn, barnebarn, familie, venner eller de søde pædagoger i børnehaven et Maileg juleophæng som en lille gave i juletiden, som symbol på at man sætter pris på dem.

En gave med Maileg julepynt kan derfor skabe ekstra stor juleglæde, da en helt personlig indgravering signalerer, at man har tænkt meget over at gøre gaven helt særlig. Meget af julepynten fra Maileg kan endda bruges året rundt, da designet er minimalistisk og tidsløst, hvilket gør at det kan pynte i hjemmet hele året rundt. Du kan eksempelvis også bruge julepynten til bordkort, gavemærker eller endda kalendergaver, så Maileg produkterne er faktisk enormt alsidige. Kun fantasien sætter grænser, for hvad man kan bruge sin Maileg julepynt til – udover selvfølgelig at pynte op og skabe en magisk stemning i juletiden.

De magiske Maileg juleophæng spreder glæde

Maileg er et af de mærker, som vi er super stolte af at have under vores royale tag, her i Amaliegade. Maileg er et mærke der virkelig skiller sig ud, i kraft af deres helt unikke designs, som både vi danskere virkeligt holder af. Men Maileg juleophæng og pynt skaber mindst lige så stor glæde og begejstring, hos de mange udenlandske turister der besøger vores butik i København.

Både vores lille hyggelige royale butik og vores webshop er fyldt op med mus og julepynt fra Maileg. Vi elsker simpelthen den romantiske stemning, de sarte rolige farver og alle de “petite” detaljer. Vi har nøje udvalgt de juleprodukter fra Mailegs skønne univers, som vi synes passer allerbedst til resten af vores royale mærker og designprodukter.

Maileg skiller sig ud ved at fokusere på metal og tekstiler, i modsætning til meget andet legetøj og pynt, som er fremstillet af plastik eller træ. Det gør Maileg til noget helt unikt. Maileg har de skønneste detaljer, som hverken børn eller voksne kan stå for. Hos Royal Gravering ville vi i hvert fald ønske, at vi kunne få lov at være børn igen, så vi for alvor kunne opleve magien i den skønne magiske verden, som Maileg har skabt med deres smukke julepynt og legetøj.