1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Kay Bojesen

Kay Bojesen er tidløst design som er elsket af både børn og voksne verden over. Det er med stor ære og respekt at få lov til at præsentere Kay Bojesens designklassikere. Køb Kay Bojesen med gravering og gør figurerne endnu mere personlige og unikke.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Kay Bojesen – det unikke håndværk

Virksomheden, Kay Bojesen, blev grundlagt af Sus Bojesen Rosenqvist (Kay Bojesens yngste barnebarn) i 2011. Hun har altid haft en naturlig interesse for sin farfars håndværk og design. Som ung pige arbejdede Sus i sin farfars butik i Bredgade, og hjalp senere sin far, Otto Bojesen med Kay Bojesens trædyr og stål.

Kay Bojesens anså ikke sig selv som designer, men som en håndværker. Han ville ikke tegne sine produkter, men derimod forme dem, arbejde på dem og få dem til at fungere. Han ville gøre det håndgribeligt og flot at se på.

Historien om Kay Bojesen

Kay Bojesen fik i 1907 læreplads hos Georg Jensen. Efter læretiden hos Georg Jensen, som han vandt stor anerkendelse hos, blev Kay Bojesen betaget af sølvets rene, glatte overflader, hvor materialet og dets refleksioner var udsmykning i sig selv.

Kay Bojesen holdte til i en kælder, som vores her i Amaliegade, kun et par gader herfra, hvor han i 1932 åbner hans kælderbutik og værksted i Bredgade 47, lige i nærheden af Amalienborg.

26 år med hans kone Erna i butikken og ham selv i baglokalet i færd med at udtænke nye ideer. Kælderbutikken er et eldorado af legetøj, sølvtøj, træskåle og tallerkener. Han formåede at sætte 2000 genstande i produktion i sin karriere. Kongen kiggede da også ned af og til for at se hvad Kay Bojesen nu havde fundet på. Butikken lukkede først i 1990.

Kay Bojesen gravering hos Royal Gravering

Kay Bojesen er dansk design og håndværk, når det er bedst, og er kendt både i Danmark og internationalt. Hos Royal Gravering kan du ikke bare købe de kendte og fine produkter, du kan også som noget helt særligt få indgraveret en personlig hilsen helt gratis. Vil du gerne gøre din gave endnu mere personlig, uanset anledningen, så er Kay Bojesen gravering et must. Vi kan fx indgravere et navn i forbindelse med en dåb, vi kan også indgravere en dato i forbindelse med at man bliver student, ligesom at vi også kan indgravere en lille hilsen som “jeg elsker dig mor/far” i forbindelse med Mors dag eller Fars dag. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Køb Kay Bojesen med personlig hilsen

Nu sørger vi hos Royal Gravering for, at hans ideer igen bliver ført tilbage til det kvarter hvor han fandt på mange af sine fantastiske og unikke designs, som hans barnebarn Sus i dag vækker til live og gør muligt for os alle at kunne eje. Udover et bredt udvalg af figurer, så tilbyder vi som nævnt alt Kay Bojesen med gravering, for at gøre håndværket helt unikt og personligt. Vi er faktisk de eneste overhovedet, der tilbyder gravering i Kay Bojesen, hvor du kan finde figurerne i både træ og poleret stål.

Vi har nøje udvalgt hver enkelt produkt i samarbejde folkene bag Kay Bojesen. Du kan her se vores brede udvalg af Kay Bojesen figurer her.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 27 42 80 28 eller på mail: info@royalgravering.dk.