1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Maileg

Gør dit hjem magisk, for dine børn. Med Mailegs populære Maileg mus er du sikker på en eventyrlig leg for dine børn.
Velkommen til Maileg – en verden af fantasi for børn.

  • Kategori

  • Kategori

Maileg er en verden skabt for børn. Her er katten og musen venner, prinsessen holder fine kage fester, musene sover i små søde tændstikæsker og rejser til Paris i en fin metalkuffert med et strejf af nostalgi. I denne verden er der plads til leg og fantasien kan slippes løs. De kommer fra historiebøgernes utopi og bringer magi ind i børnenes daglige lege.

Maileg blev grundlagt i 1999 af Dorthe Mailil og hendes mand. Men ideerne til denne magiske Maileg verden begyndte allerede da Dorte tog sin designer uddannelse og da hun var på studieophold i Paris blev hun præget af den fortryllende franske hovedstad i en grad, at det til sidst var en integreret del af Dorthes design DNA.

Maileg har modtaget flere priser og en af dem er blandt andet for deres tekstilserie i økologisk bomuld, deres stofnisser og deres kanin serie Brother & Sister.
I 2008 blev Maileg et internationalt firma da de startede en virksomhed op i Canada og USA ( Maileg North America Inc)
Maileg blev i 2008 et internationalt firma, da de ligeledes startede en virksomhed op i Canada og USA – Maileg North America Inc. Produkterne har også taget nord amerikanerne og canadierne med storm og siden 2008 er dette marked vokset støt. I 2012 fik Maileg – Prins Henriks Æresmedalje.

Royal Gravering har valgt at sælge Maileg og er taknemmelig for at få lov til, at gøre dette, da deres univers vil passe perfekt ind til den verden vi ønsker at skabe her i Amaliegade. Vi ønsker at være med til at sende en masse små mus og kaniner afsted ud i den store verden. Sprede glæde og eventyr ud til børn, lade dem have et minde med sig fra en tur forbi Amalienborg og eventyrlige København.

Gravering ?
Vi kan som noget helt unikt nu også tilbyde gratis gravering i Mailegs tændstikæsker. Så skal du give en Maileg mus i gave kan du nu også personliggøre den.