1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen BLOOM

Georg Jensen BLOOM er en ikonisk serie, der så dagens lys tilbage i 2000. Lige siden har serien været en stor succes hos Georg Jensen, hvor der i dag også er tilføjet Georg Jensen Bloom vase, Georg Jensen Bloom saltkar og mange andre.

  • Kategori

  • Kategori

Udsalg!

Original price was: 1,299.00 DKK.Current price is: 1,059.00 DKK.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Udsalg!

Original price was: 669.00 DKK.Current price is: 559.00 DKK.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

499.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

519.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Udsalg!

Original price was: 549.00 DKK.Current price is: 499.00 DKK.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

899.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

299.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

999.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

999.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Gratis gravering

1,499.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

Georg Jensen Bloom er inspireret af naturen

Georg Jensen Bloom er en serie, hvor designet er inspireret af naturens livskraft, hvor vi får lov til at se hvordan nyt liv skyder frem efter en kold skandinavisk vinter. Bloom afspejler den koncentrerede energi i de første spirer og blomsterknopper, og den symboliserer dermed en ny begyndelse. Bloom er en overbevisende kombination af minimalisme og poesi. Det er et blødt og flydende udtryk vi ser i stålet hos Georg Jensen Bloom, som er helt unikt og elegant.

Bloom er efter vores mening små skulpturer i sig selv. Vasen Bloom Botanica står smukt på bordet, både med eller uden blomster. Bloom skålen stråler på en hylde, selv uden frugter i og ligeså gør Georg Jensen Bloom saltkar med sin form, der er inspireret af en kirsebærblomst.

Georg Jensen Bloom er en energi, der udstråler livskraft på den smukkeste og mest overbevisende måde, som enhver ejer af Georg Jensens Boom design, kan være stolt af at have det i sit hjem.

Hos Royal Gravering har vi også mange af de andre smukke og tidløse kollektioner fra Georg Jensen.

GEORG JENSEN BLOOM TIL HJEMMET ELLER SOM GAVE

Bloom Botanica fra Georg Jensen udstråler elegance, stil, livskraft og dansk design, når det er absolut bedst. Lad en Georg Jensen vase fra Bloom kollektionen flytte ind i dit hjem, og oplev hvordan de kan skabe stil, udtryk og liv i dit hjem. Botanica vasen er en skulptur i sig selv, når du har den stående i hjemmet. Det glanspolerede stål, som man kan spejle sig i, og dens bløde bølgende former, som ligner en blomst der er ved at springe ud, udtrykker alt sammen livskraft, stolthed, poesi, stil og ro på samme tid. Man kan skabe sin helt egen stil, og fortælling når man sætter blomster i Bloom vasen. Her er der både plads til det helt enkle og til en helt vildt eventyrlig overdådig buket.

Georg Jensen Bloom vase er en bestseller hos brandet – og også hos Royal Gravering. Det er en vase, man med sikkerhed vil beholde, og med en gratis personlig indgravering, er en Georg Jensen vase fra Bloom kollektionen også en alletiders gaveidé.

GEORG JENSEN BLOOM BYDER PÅ SKÅLE, FADE, LYSESTAGER OG MEGET MERE

Man kan tydeligt genkende det unikke Bloom-design i hvert eneste element, uanset om det er lysestager, skål, vaser eller saltkar. Det er let at se, at de bløde, bølgende og runde former går igen i hele Bloom kollektionen. Georg Jensen Bloom er et design man nemt kan sætte sammen med andre designs fra Georg Jensen. Cobra kollektionen fra Georg Jensen er et fint eksempel på en anden kollektion, som man nemt kan sætte sammen med Georg Jensen Bloom.

Køb for eksempel en Georg Jensen Bloom vase eller Georg Jensen Bloom saltkar og lad den smukke karaffel fra Cobra pryde borddækningen sammen med Cobra lysestagerne, der blødt og bølgende svajer op med lys til bordet. Til sidst kan der dækkes op med de smukke skåle og serveringssæt fra Bloom med en lækker salat i. Kun fantasien sætter grænser for at lade sig rive med af Georg Jensens smukke designs. At give en gave med Georg Jensen Bloom vil falde i god jord hos de fleste.

Gratis gravering af Georg Jensens Bloom kollektion

Hos Royal Gravering kan du helt gratis få graveret en personlig tekst på alle vores produkter fra Georg Jensen. Hvis du eksempelvis skal give en Georg Jensen Bloom vase, Georg Jensen Bloom saltkar eller fyrfadslysestage i gave, så kan du få indgraveret et navn, dato eller en lykønskning til modtageren. Ved at give en gave med en gravering, vil modtageren oftest sætte endnu højere pris på gaven, da gaven vil være et særligt minde for altid.

Den fine Georg Jensen vase fra Bloom kollektionen er meget populær med personlig indgravering, og købes af vores kunder som gave til fx bryllupper, studenter og til runde fødselsdage. Her er der nemlig plads til en lille hilsen, eller lidt flere ord i graveringen. Da graveringen bliver lavet i bunden af produktet, vil man have en personlig tekst som er til stede, men som ikke kan ses ved daglig brug. Vi graverer med en fiber laser maskine i stål, som gør, at graveringen fremstår pæn og tydelig i mange år – den kan faktisk ikke slides væk. Derudover er maskinen heller ikke i fysisk kontakt med produktet på noget tidspunkt, hvorfor vi kan forsikre, at der ikke opstår ridser i produktet under gravering.