1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Maileg Julemus

Maileg Julemus spreder julehygge i ethvert hjem. Nu kan du også lade julemusene fra Maileg skabe magi for hele din familie, her i den søde juletid.

  • Kategori

  • Kategori

Maileg julemus spreder juleglæde

Maileg julemus er populære blandt store og små – ja selv de royale turister fra udlandet, er helt vilde med de søde små Maileg julemus. Vi sender enormt mange søde Maileg julemus afsted fra Amaliegade ud i den store verden, for at sprede den danske julehygge hos turisterne, i deres eget hjemland. Og der er ikke noget at sige til, at også turisterne elsker Maileg julemus – for de ER bare noget helt særligt.

Maileg julemus er dansk design, hvor der er tænkt på hver enkelt lille detalje. De fås i helt bitte små versioner, som kommer i søde små juletændstikæsker, men du kan også sagtens få dem i større versioner. Deres tøj kan tages af, og du kan bytte sokker eller nissehuer fra den ene Maileg julemus til den anden. Der er til adskillige timers hyggelig juleleg i disse søde julemus.

Men de søde små julemus bliver altså ikke kun brugt til børneleg. Mange bruger dem også, som en del af julepynten i hjemmet – eller som værtsgave. Det helt fantastiske ved Maileg julemus er dog, at de kan bruges året rundt af børnene.

Julemusene fra Maileg er fremstillet bæredygtigt

Mailegs julemus er fremstillet i bomuld, hør og polyester, som kommer fra genanvendte kilder. For Maileg er det meget vigtigt, at bæredygtigheden af deres produkter prioriteres meget højt. Virksomheden fremstiller derfor deres unikke små julemus, og alle deres øvrige produkter, af genanvendte kvalitetsmaterialer. Når du køber julemus fra Maileg, kan du altså gøre det med god samvittighed ift. miljøet.

Maileg har det formål, at skabe glæde og inspiration til børns leg. Deres produkter er tidsløse, og derfor kan Mailegs julemus, mus, nisser, kaniner og julepynt – ja, faktisk alle Mailegs produkter – sagtens gå i arv til nye generationer. Det er faktisk sådan, at Maileg definerer bæredygtighed: De bruger de bedste af de bedste materialer, samt de mest miljøvenlige produktionsfaciliteter, for at opnå produkter som har den længst mulige levetid. Maileg designer “Endless Collections”, så deres produkter kan bruges og kombineres, igen og igen, år efter år.

Maileg prioriterer at fragte så meget som muligt over søs, de genbruger forsendelseskasserne til deres forhandlere og de arbejder hen imod kun at formidle informationer til samarbejdspartnere og forhandlere digitalt, således at der spares en masse papir.

Maileg følger også de ti principper i FN’s Global Compact, der omfatter menneskerettigheder, miljø, arbejde og antikorruption. For at få et uvildigt syn på Mailegs produkter og produktionsmetoder, udføres samtlige tests og kvalitetsvurderinger af Mailegs produkter, i samarbejde med certificerede tredjepartslaboratorier.

Gode tilbud på julemus fra Maileg

Søger du et godt tilbud på Maileg julemus? Hos Royal Gravering har vi i udgangspunktet faste priser på julemusene fra Maileg. Det kan dog slet ikke utænkeligt, at du på et tidspunkt kan være heldig, og at vi laver en kampagne med gode tilbud på Maileg julemus.

Hvis du ønsker at være blandt de absolut første, der får besked om et eventuelt tilbud på Maileg julemus, så anbefaler vi at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, da du så vil få direkte besked i din indbakke.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Maileg julemus? Eller har du måske særlige ønsker til julemus, som du mener at vi bør have i vores sortiment? Så hører vi meget gerne fra dig på telefon 27 42 80 28 eller via e-mail til info@royalgravering.dk.