1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Kay Bojesen garder

Lad en Kay Bojesen garder pynte fint i hjemmet eller giv en gave til en du har kær. Personliggør din garder fra Kay Bojesen med en gravering, der vidner om en særlig dato, begivenhed eller person.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Kay Bojesen garder – en sand klassiker

Hos Royal Gravering finder du de fine Kay Bojesen gardere, der er blevet en sand designklassiker.

Du kan finde en af de søde figurer i tre forskellige materialer:

  • Kay Bojesen garder i sølv – figuren er i massivt sølv
  • Kay Bojesen garder i guld – figuren er belagt med 24 karat guld
  • Kay Bojesen garder i stål – figuren er i poleret stål

Du kan vælge mellem to varianter af den søde Kay Bojesen garder; den klassiske og charmerende version med bjørneskindshue og gevær eller den hyggelige fanebærer, der holder det røde/hvide Dannebrog højt.

Garderen er langtfra den eneste klassiske figur, du finder hos Royal Gravering. Vi fører nemlig et bredt udvalg af de populære designklassikere – alle med mulighed for en personlig hilsen i form af en gravering. Tag et kig på hele vores udvalg af Kay Bojesen design.

Inspirationen bag den fine garder fra Kay Bojesen

De tidløse gardere blev skabt som en hyldest til både Kongehuset og København.
København var ikke bare byen, hvor Bojesen arbejdede, men også hvor han voksede op og levede resten af livet.

Fra vinduet i sin kælderbutik i Bredgade, kunne han kigge direkte ud på den Kongelige Garde, når de dagligt marcherede på slotspladsen og i de Københavnske gader. Af og til lagde Frederik IX endda vejen forbi butikken, for at holde sig opdateret på de nyeste designs. Derfor er det heller ikke underligt, at den fine Kay Bojesen garder blev til.

Kay Bojesen garder med personlig gravering

En Kay Bojesen garder er en ægte dansk designklassiker, og den er et oplagt bud på en fantasifuld tilføjelse derhjemme eller som en sød gaveidé.

Hos Royal Gravering gør vi det endda muligt at personliggøre din Kay Bojesen garder med en valgfri gravering. Du kan eksempelvis vælge at få graveret en dato, en begivenhed, et navn eller noget helt fjerde efter eget ønske.

En Kay Bojesen garder egner sig særligt godt som gaveidé til fødselsdage, jubilæer eller bryllupper, hvor det er en oplagt mulighed at få personliggjort gaven og skabe et sødt minde, som modtageren kan have stående fremme i hjemmet og huske tilbage på den gode dag.