1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Om os

Nabo til Amalienborg og hele den danske kongefamilie. Hos os finder du dansk design som vi nøje har udvalgt så du kan give den helt rigtige gave til livets store øjeblikke. 

Vores historie

2021

Amaliegade i København K nabo til den danske Kongefamilie, finder du vores lille universe hvor vi er stolte af, at kunne præsentere Dansk Design i verdensklasse. Georg Jensen, Kay Bojesen, Rosendahl, Nordahl Andersen og mange flere.
Vi har nøje udvalgt Danske brands, som har en historisk historie bag sig, miljøvenlige produkter og bærer et kongeligt og eventyrligt præg med sig.
Vores mission er at tilbyde produkter, som er af dansk design, høj kvalitet, historisk og som vil kunne gå i generationer. Vi ønsker at der skabes et minde og en forbindelse mellem produkt og modtageren.
Vi sælger produkter som kan bruges til alle anledninger og til alle aldre. Vi har produkter som kan gives fra før man kommer til verden, den første fest, studenter, brylluppet, højtideligheder, bedsteforældrene, firmagaver og meget mere.
Du har som noget helt unikt mulighed for gratis at få indgraveret på vores varer. Det kan være navn, datoer, citater, digte, hilsner, lykønskninger og meget mere. At få eller give en gave som er af dansk design og har en historie bag sig er altid en gave værd, og ved at produktet kan personliggøres, gør at man altid vil beholde det og have et minde for en særlig dag.

Vi arbejder godt og tæt sammen med alle vores leverandører og kan derfor også tilbyde dig det sidste nye hele tiden. Vi har et lager på alle vores varer og har derfor også en meget kort leveringstid når du bestiller hos os. Det vil sige at det tager 1-2 dage på hverdage. Står du og skal bruge din bestilling til  samme dag eller op til en weekend, så har du den helt unikke mulighed for at hente din bestilling i butikken sammen dag. 

Alt hvad du køber hos os får du selvfølgelig gratis indgravering med i prisen. Har du selv købt din varer et andet sted, men stadig gerne vil have en gravering i det, så kan du også få det hos os. Du kommer blot forbi vore butik i Amaliegade i København K eller sender det til os. Ring eller skriv gerne til os på forhånd, så vi kan fortælle om det kan lade sig gøre i lige det produkt du ønsker at få en indgravering i. 

Indgravering i næsten alt.

Vi tilbyder gravering i næsten alt. Det vil sige alle former for metal, plast, træ, glas osv. Vi har to lasermaskiner i vores butik som er de nyeste på markedet.

Lasergravering hos Royal Gravering

Vi har to lasergraveringsmaskiner.

Fiber gravering
CO2-gravering

Vi kan tilbyde gravering i næsten alt med vores to graveringsmaskiner.
Vi kan i gravere i alle slags metaller, glas, træ, plastic (PVC), akryl og glas.

Fibergravering

Fiberlaseren kan i langt de fleste tilfælde gravere i alle slags metaller med en høj detaljegrad, så slutresultatet fremstår pænt og tydeligt.

Fiberlaseren er bygget op omkring et optisk kabel, som skyder energi fra en stor rød diode.
Kvaliteten ved fibergravering er meget høj.
Det skyldes, at hele processen foregår lineært gennem det optiske kabel, hvor der ikke er noget, som kan forstyrre laserstrålen. Det betyder, at man kan gravere helt ned i de mindste detaljer.

Ved fibergravering kan man vælge en ’lys gravering’ eller ’mørk gravering’.
Ved lys gravering graveres der meget let i overfladen på materialet, og ved den mørke graveres der dybere, som dermed også giver noget mere kontrast og synlighed, det er den vi ofte bruger, hvis materialet tillader det. Det er den mest brugte maskine hos os, da den bliver brugt til gravering i flag, smykkeskrin, vinkøler, oplukker, bestik, nøgleringe, smykker osv.

Vores graveringsmaskine er en lasermaskine, og er en af de nyeste på markedet. Det betyder også at det er en gravering, der vil holde. Det er en laser, der går ind og laver indgravering på alle vores produkter. Den går simpelthen ind og brænder ned i materialet. Derfor kan farven på hver enkelt vare i materialet også variere. Vores produktbilleder med indgravering på, er vores egne billeder, og er taget, så man kan se, hvordan det vil se ud på produktet med skrifttypen og afstanden, men farven er ikke så sort/ mørk som man ser på vores billeder. Alle graveringer kan varierer alt efter hvilken belægning, der er inden under overfladen.

Ved lasergravering fjernes bestanddele af materialets overflade, og herefter efterlades et mønster i overfladen. Det særlige ved lasergravering er, at det kan udføres med meget stor nøjagtighed. Samtidig medfører det, at man brænder i overfladen med stor præcision, at den underliggende farve i materialet træder i kontrast.

CO2 gravering

CO2-gravering bruges typisk til mere organiske materialer. Det vil sige træ, glas, læder, akryl osv.
En CO2-laser graverer, som det angives ved navnet, med CO2.
Graveringen skabes af radiobølger, som reflekteres på spejle og derfra sendes videre gennem små kamre i CO2-laseren, som til sidst presses gennem et lille objektiv, som altså resulterer i gravering ved kontakt med materialet. En af fordelene ved CO2-gravering er, at resultatet giver et mere glat udtryk.

Gravering for både private og erhverv

Hos Royal Gravering udfører vi lasergravering til både private og firmaer.
Først og fremmest er det gratis at få gravering hos os, hvis man køber varerne gennem os, eller hvis man laver en sær bestilling fra en af vores samarbejdspartner og levenrandører. Du betaler altså kun for varens pris.

Er du et firma der skal bruge personalegaver, for eksempel 50 stk Georg Jensen øllefanter med logogravering eller hver enkel medarbejders navn indgraveret i elefanten, får du det helt omkostningsfrit.

Har du som privatperson et smykkeskrin, som skal gå i arv og ønsker en indgravering i det er du mere end velkommen til at komme forbi med det i vores butik i Amaliegade København K eller sende det til os.
Vi tager dog betaling for gravering, når varen ikke er handlet hos os. Normalt koster det 250 kr pr vare. Men kontakt os gerne inden, så vi kan aftale pris, og vejlede om det er muligt at gravere i den vare, som du ønsker det i.

Gravering af alt.
Står du som privat eller som et firma og skal have gravering i glas til et bryllup, fødselsdag, firmafest, eller ejer du en restaurant og ønsker gravering i bestikket, glas eller har dit firma fået til opgave at skulle få indgraveret et logo for et andet firma i Apple Airpods, nøgleringe, bordskilte, eller noget helt andet, så udfører vi også det med stor glæde. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi leverer også inden for et par dage.

Kontakt os på mail eller telefon, for priser.

Vi glæder os til at betjene dig herinde eller i vores fysiske butik i Amaliegade københavn K.