1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen TERRA

Planterne fortjener det bedste! Georg Jensen Terra kollektionen tilbyder både planteskjuler, vandkande og selvvander, hvilket er med til at skabe det bedste for et grønt miljø i hjemmet. Se udvalget af Terra fra Georg Jensen herunder.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

GEORG JENSEN TERRA – ET MODERNE DESIGN MED INSPIRATION FRA NATUREN

I 2020 indgik Georg Jensen et samarbejde med det skandinaviske designhus Snøhetta, for at skabe den første kollektion med fokus på at bringe haven indenfor.

Hver del i Georg Jensen Terra kollektionen er omhyggeligt designet med organiske former og materialer, der minder os om jordens naturlige skønhed, samtidig med at være funktionel.

Tag for eksempel Terra Georg Jensen selvvander. Med den holdes din plante hydreret, uden at du skal påminde dig selv om at vande den hele tiden. Hver enkelt del af Terra kollektionen er skabt med et øje for detaljer og et hjerte for naturen.

Du kan også se nogle af de tidligere kollektioner fra Georg Jensen hos Royal Gravering og give dem et personligt præg med en gravering.

FÅ NATUREN INDENFOR MED GEORG JENSEN TERRA

Med Georg Jensen Terra kollektionen får du en unik kollektion, der formår på fineste vis at bringe naturens ro og harmoni ind i dit hjem, samtidig med at den indfanger Georg Jensens ånd og stolte traditionelle danske design.

Hvis du vil forkæle dine planter, kan du gøre det med Terra flip potten. Potten er elegant og funktionel i sit design, som er kendt fra andre dele i kollektionen. Den kan både anvendes som en traditionel blomsterpotte eller vendes på hovedet for at give plads til større planter.

Terra vandkanden er endnu et smukt stykke fra denne kollektion. Dens unikke design og blanke overflade gør vanding af planter til en fornøjelse. Når den ikke skal bruges, fungerer den også som en flot udsmykning, der passer til andre kollektioner fra Georg Jensen.

Med Terra fra Georg Jensen kan du skabe et hjem der afspejler din kærlighed til naturen. Hvad end du vælger den elegante Terra flip potte, vandkanden eller selvvanderen, vil du kunne mærke den naturlige æstetik og ro, der er indføjet i hvert enkelt design.

GEORG JENSEN TERRA – SKAB EN HARMONISK ATMOSFÆRE MED NATURLIGE ELEMENTER

Terra kollektionen er en påmindelse om naturens evne til at skabe skønhed og ro. Med Georg Jensen Terra på bordet eller i indretningen, inviterer du naturen indenfor og skaber en atmosfære, der er både beroligende og inspirerende.

Giv din Terra fra Georg Jensen en personlig gravering, fra et minde du vil mindes tilbage på med et smil. Du kan vælge at få graveret en særlig dato, årstal, et navn eller noget helt fjerde.

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@royalgravering.dk. Du kan også ringe til vores kundeservice på tlf: (+45) 27 42 80 28.
Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at træffe de rigtige valg for din indretning og for dine planter.