1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Maileg Påske

Påskegaver fra Maileg med personlig gravering i, så påskegaven bliver helt unik for både børn og voksne.

  • Kategori

  • Kategori

Maileg påske

Påskegaver er en dejlig måde at vise kærlighed til sine nærmeste på. Og med Mailegs påskepynt er man sikker på at skabe hygge og stemningen.
Hos Royal Gravering får du nemlig altid gratis gravering med i prisen når du handler hos os. Det kan være navne, datoer eller et ønske om en glædelig påske.

Der er mange forskellige påskegaver at vælge imellem, så du kan finde den helt perfekte gave til dem, du holder af. Du kan for eksempel vælge en sød påskefigur, et påskeæg med skjulte overraskelser indeni eller en smuk påskekurv fyldt med lækre godter. Der er ingen grænser for, hvad du kan give som påskegave, så du kan være kreativ og finde på noget helt unikt. Påskegaver er også en god måde at fejre påsken på, der er en af de mest betydningsfulde højtider i kristendommen.

Påskepynt med gravering er en smuk og personlig måde at dekorere hjemmet på til påske. Der findes meget forskelligt påskepynt med gravering at vælge imellem. Påskepynt med gravering kan for eksempel være et af Mailegs påskeophæng, der er graveret med et navn eller en dato i, et Maileg påskeæg eller en sød Maileg kanin.  Uanset hvilken type påskepynt med gravering du vælger, så vil det være en smuk og personlig tilføjelse til hjemmet og påskebordet.
Påskepynt med gravering kan også være en dejlig gaveidé til påske, da den vil blive husket for evigt. Hvis du ønsker påskepynt med gravering i, så har vi en masse gode bud på det og du kan få det leveret direkte til modtagerne.
Påskegaver med gravering er den perfekte måde at gøre en almindelig påskegave til noget særligt og personligt. En påskegave med gravering viser, at du har taget dig tid til at tænke på en personlig og særlig gave, og det vil være noget, modtageren vil huske og værdsætte for evigt.

Maileg påskeæg med plads til påskeslik eller måske de skønne Maileg mus eller ophæng med gravering. En hyggelig påskegave, påskedekoration eller en påske værtsgave.