1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen

Georg Jensen har i mere end 100 år fortryllet vores tilværelse med smukt design i alle afskygninger. De elegante designs fra Georg Jensen er også et meget populært valg til gaver med gravering, der giver en endnu mere personlig tilføjelse.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

Georg Jensen – dansk design med personlig gravering

Hos Royal Gravering kan du finde meget inden for det danske mærke Georg Jensen.
Du kan bl.a. finde en fin Georg Jensen kande, Georg Jensen skål og meget andet.

Georg Jensen er et brand med meget historie og personlighed. I 1955 blev den første udgave af den velkendte Georg Jensen kande tegnet, der i dag kendes for sin personlige og genkendelige silhouette. I dag findes der en Georg Jensen kande i mange farver, og mange af dem kan du finde hos Royal Gravering.

En Georg Jensen skål findes i flere forskellige designs og kollektioner, der hver især har sit personlige præg.

Georg Jensen er ikke det eneste, du kan finde i vores flotte udvalg. Vi forhandler også meget inden for det klassiske danske designmærke Kay Bojesen. Hvis du ønsker at gøre figurerne mere personlige, tilbyder vi også en valgfri gravering her.

Georg Jensen – dansk design siden 1904

Dyk ned i en verden hvor dansk design ikke bliver mere skandinavisk, levedygtigt og holdbart. Velkommen til Georg Jensen.
Et navn og håndværk, der rækker over 100 år og som fortsat leverer design til hele boligen, og smykker til alle anledninger – og til hele verden.

Året var 1904, da Georg Jensen åbnede sin første butik i Bredgade 36 over porten i København, et stenkast fra vores butik i Amaliegade. Herfra gik det stærkt for ham. Han deltog på flere udstillinger rundt i verden. Firmaet Georg Jensen voksede og der blev åbnet butikker rundt i resten af verden.

Han tiltrak nogle af de største kunstnere. I årenes løb har adskillige designikoner – fra Henning Koppel, Arne Jacobsen og Vivianna Torun Bülow-Hübe til Patricia Urquiola, Marc Newson og Zaha Hadid – indgået et samarbejde med Georg Jensen for at hjælpe med at skubbe designets grænser. Den tradition blev opretholdt efter Georg Jensens død i 1935 til den dag i dag.

Lad dig fortrylle af Georg Jensen universet og dets utallige kollektioner heriblandt den smukke Georg Jensen kande og Georg Jensen skål hos Royal Gravering, og få en gratis personlig gravering med i købet.

Køb Georg Jensen hos Royal Gravering

Fuldend dit hjem eller giv en gave til en af dine nærmeste.
Vi har mulighed for at skaffe næsten alt hjem fra Georg Jensen, så tøv ikke med at kontakte os hvis der er noget du ønsker fra mærket. Vi kan normalt få det hjem inden for få dage.

Om det er en Georg Jensen kande i en specifik farve eller en Georg Jensen skål fra en udvalgt kollektion, så finder vi ud af det.

Giv desuden din nye tilføjelse mere historie og personlighed med en gratis gravering fra Royal Gravering.