1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Fars Dag gaver

Køb en fars dag gave med gratis indgravering hos Royal Gravering. Du finder alle de danske klassikere fra brands som Georg Jensen, Kay Bojesen, Rosendahl m.f. Find den perfekte gave til far her på siden.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

Fars Dag gaver der bringer glæde i adskillige år

Har du brug for gaveideer til far, der bringer glæde i mange år frem, så kommer vi her med flere forslag. De kendte træfigurer fra Kay Bojesen med en unik indgravering, er en personlig fars dag gave, som vil blive værdsat i mange år frem. Det kan også være det kendte Grand Prix bestik, der fås som rejsesæt i en fin æske. Det er perfekt til far, når han er på tur med ungerne, vennerne eller blot alene på sheltertur. Andre gode fars dag gaveideer er Georg Jensen lommelærken eller den helt nye Georg Jensen SKY drikkedunk. Derudover har Georg Jensen lavet de fineste genanvendelige isterninger, som blot skal i fryseren i 12 minutter inden de er klar til at køle whiskyen ned. Hos Royal Gravering tilbyder vi ALTID gratis indgravering i alle vores produkter, så uanset hvad du køber til fars dag, tilbyder vi gratis gravering i.

Find masser af inspiration og gaveidéer til fars dag

Vi har en masse gode bud på den helt rigtige gave til fars dag, ligesom du også har mulighed for at få en masse inspiration gennem vores kongelige hofleverandører som Kay Bojesen og Georg Jensen, men også gennem Nordahl Andersen og Scrouples, som har en masse flotte smykker, der også er perfekte som gaveideer til far. Ved at købe din fars dag gave hos os, har du muligheden for at gøre gaven endnu mere personlig ved at få indgraveret en unik hilsen til din far. Du kan bl.a. købe en vinkøler, kortholder, raflebæger med terninger, oplukker og meget mere fra Georg Jensen. Eller du kan købe flotte smykker og manchetknapper fra Nordahl Andersen og Scrouples. I alle produkter kan du gratis få indgraveret en personlig hilsen.

Giv en personlig fars dag gave med gratis gravering

Far er helt speciel og fortjener en personlig fars dags gave, der viser ham hvor meget du sætter pris på ham. Med en indgravering efter eget valg, kan du skrive lige hvad du vil. Det kan være et citat, en dato, en hilsen eller noget helt fjerde. Det kan fx være en nøglering, hvor der bliver indgraveret “Elsker dig”. Hver gang han tager sine nøgler frem, ser han nøgleringen og den søde hilsen. Hos Royal Gravering har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra kendte danske brands, som alle kan ses her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik på Amaliegade 26, kld, 1256 Kbh. K.

Køb en god fars dag gave hos Royal Gravering

Alle har prøvet at modtage en upersonlig gave og ved, at en gave er ikke bare en gave. En personlig gave er den bedste gave. Det er nemt at gå ud og købe et gavekort, en æske chokolade eller specialøl. Og naturligvis bliver far også rigtig glad for de gaver, men hvorfor ikke giver en personlig fars dag gave der holder i mange år frem? Vi sælger kun danske brands, der er kendte for deres design og gode kvalitet. Derudover tilbyder vi gratis gravering på alle fars dags gaverne. Så er du på udkig efter en god gave fars dag, så er der masser muligheder hos Royal Gravering. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde lige den gave din far skal have eller hvis du har brug for ideer til gravering. Vi står klar til at hjælpe dig med din fars dag gave.