1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Nordahl Andersen Julepynt

Her finder du H.C. Andersen julepynt fra Nordahl Andersen – smukke juleophæng inspireret af H.C. Andersens eventyr og papirklip.

  • Kategori

  • Kategori

H.C. Andersen julepynt fra Nordahl Andersen

Med Nordahl Andersen julepynt bliver det ikke mere dansk. Det er nemlig alt sammen med inspiration af H. C. Andersens eventyr og hans papirklip at dette smukke julepynt bliver skabt. Det siges faktisk at det er H. C. Andersen, der har opfundet det flettede julehjerte.

Nordahl Andersen tager hvert år et nyt eventyr, og lader det blive årets eventyr. I år 2021 er Nordahl Andersen julepynt med Tommelise fra H. C. Andersens eventyr. Her finder du H. C. Andersen julepynten i miniature hjerter, større hjerter, kræmmerhuse, lysophæng som alle er med Tommelise og er skåret smukt ud.

H. C. Andersen julepynt er faktisk ikke kun til juletiden, det bliver givet og brugt året rundt. Mange bruger Nordahl Andersen julepynt som værtsgave, dåbsgave, fødselsdagsgave og til meget mere. Da vi alle er opvokset med H. C. Andersen eventyr og dermed på den ene eller anden måde har et forhold eller minde om de skønne eventyr.

Julepynt med motiver fra H.C. Andersens papirklip

Det siges at H. C. Andersen opfandt det flettede julehjerte. Man ved dog ikke, om det var til at hænge på juletræet, da der ikke var hank på. Det første flettehjerte var af 2 strimler i gult og grønt papir. Det målte 5×5 cm og var lavet i 1860’erne. Det kom dog først på juletræet 10 år efter, hvor der kom en hank på hjertet.

H. C. Andersen har lavet utallige papirklip. Ofte lavede han dem når han var inviteret til juleaften rundt omkring hos de finere familier. Nordahl Andersen har f eks. også “ Damen med hatten” i et juleophæng. Det stammer fra familien Stampe og Ørsted. H.C. Andersen har i selvbiografien “Mit livs Eventyr” skrevet om en juleaften på Basnæs.

“…Fru Scavenius havde selv pyntet det og tændt hvert Lys, jeg havde klippet og klistret Figurerne, der hang paa Grenene..”

Og det er altså muligt, at lade den fortælling fortsætte hjemme hos dig og på dit juletræ med H. C. Andersen julepynt.

Få H.C Andersen julepynt med personlig indgravering

Når du køber H. C. Andersen julepynt hos os, så får du også gratis gravering med i prisen. Det er meget populært at give et Nordahl Andersen ophæng med H. C. Andersen eventyr på. Men ikke nok med at det er eventyr vi alle kender, så bringer de også minder frem fra da vi var børn, som mange af os gerne vil give vidder til vores børn, børnebørn og oldebørn.

Og det gøres næsten ikke mere meningsfyldt og eventyrligt end at få en indgravering på H. C. Andersen julepynten. Det kan være en hilsen fra mormor til lille Eva om et minde om den første jul, en lykønskning til studenten eller brudeparret, et citat fra Peter Plys til oldebarnet, indgraveret dåb oplysninger og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Mange har den tradition at give et H. C. Andersen julepynt ophæng hvert år til sit barn eller barnebarn med et indgraveret årstal at dette års jul og en hilsen på. Hvor barnet til sidst har sin helt egen H. C. Andersen julepynt samling.

Stort udvalg af H.C. Andersen julepynt fra Nordahl

H. C. Andersen julepynt får nyt julepynt hvert år. Nordahl Andersen vælger nemlig hvert år et nyt H. C. Andersen eventyr som skal være årets eventyr til den fine Nordahl Andersens jul.

I 2021 udvidede Nordahl Andersen deres sortiment af H. C. Andersen julepynt. Det flettede hjerte er nemlig kommet i mange størrelser. Du kan få hele 6 størrelser i det flettede julehjerte. Så der er noget til alle anledninger. Udover det flettede H. C. Andersen julehjerte, så har de også brugt hjerterne og videreudviklet på dem. Her har de nemlig fået H. C. Andersens eventyr med ind i hjertet, så der er et lille motiv af årets eventyr.

Det samme gør sig gældende i de fine kræmmerhuse hvor der fint er udskåret de smukkeste H. C. Andersen eventyr i. Skal juletræet lyse eventyrligt op, så har Nordahl Andersen også et bud på det. De har nemlig, ligesom de gør med julehjerterne og kræmmerhusene, ladet H. C. Andersen eventyr blive en del af lyseholderen til juletræet. Her kommer der også et nyt hvert år.

Så elsker du at samle på julepynt, eller måske kender du et barn som du gerne vil starte en samling for og med, så er der altså den oplagte mulighed her med H.C. Andersen julepynt fra Nordahl Andersen.