1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Konfirmationsgaver

Mangler du inspiration til personlige konfirmationsgaver, så køb en gave med en unik indgravering i til den kommende konfirmand. Uanset hvad du køber hos os, kan vi gøre gaven personlig med en indgravering efter eget ønske.

  • Kategori

  • Kategori

Konfirmationsgaver i dansk design og kvalitet

Vi har både konfirmationsgaver til ham og konfirmationsgaver til hende, så hos Royal Gravering går du aldrig forgæves. Med en personlig konfirmationsgave i dansk design og kvalitet, kan du bringe glæde i mange år til konfirmanden. Vi har blandt andet smykker fra danske brands som Nordahl Andersen og Scrouples. Her er en masse gode bud på den helt perfekte personlige gave til konfirmanden. Vi har de fineste smykker med det meget populære dagmarkors, der fås som både halskæde, armbånd og øreringe. Derudover har vi også de meget populære træfigurer fra Kay Bojesen der er kendte for at være dansk håndværk når det er bedst. Georg Jensen har også en masse gode bud på de helt rigtige fine eller sjove konfirmationsgaver. Det kan eksempelvis være den velkendte øllefant eller en nøglering, hvori konfirmandens navn kan indgraveres.

Flotte gaver til konfirmanden – uanset køn

Skal du finde den helt perfekte konfirmationsgave til ham? Så har vi hos Royal Gravering en masse gode bud på dette. Vi har eksempelvis smykker i forskellige stilarter, hvor den mest populære gave til ham er de flotte ID-plader, også kaldet Dogtag. Dogtag / ID-pladerne fås i mange størrelser og former, ligesom de findes i sølv, forgyldt og helt op til 24 karat guld. Her er det muligt at få graveret i vedhænget helt gratis.En anden og meget populær konfirmationsgave er armbånd eller kors i guld eller sølv, hvori der også kan graveres et navn eller en dato i.
Er du derimod på udkig efter konfirmationsgaven til hende, har vi ligeledes et hav af gode gaveideer. Vi kan tilbyde en masse fine og tidløse smykker i forskellige stilarter. Vi har alt fra de smukkeste kors-, firkløver- og hjertevedhæng til halskæde, hvori der også kan indgraveres navn eller dato.

Giv en personlig gave til konfirmanden med gravering

Det kan være svært at komme på ideer til konfirmationsgaver til de unge mennesker, da gaverne ofte skal bringe glæde nu og her, men samtidig kunne holde i mange år frem. Hos Royal Gravering tilbyder vi gratis indgravering i alle vores produkter, så uanset hvad du køber hos os, kan du få en personlig gravering i gaven – fx navn, dato, citat etc. Til en konfirmation får de unge mennesker ofte rigtige mange gaver, og det kan være svært at huske mange år senere hvem man fik diverse gaver fra. Men med en indgravering i smykket, træfigureren, nøgleringen eller noget helt fjerde, vil det være en gave man husker, ligesom man kan mindes den store dag. Med en personlig konfirmationsgave fra Royal Gravering giver du en unik gave for livet til ham eller hende.

Køb sjove konfirmationsgaver hos Royal Gravering

Konfirmationsgaven til ham kan både være seriøs og sjov. Forslag til sjove konfirmationsgaver kan eksempelvis være Georg Jensens meget populære SKY lommelærker og genanvendelige isklumper, hvor vi gratis kan gravere dato eller navn i. Det er dansk design i høj kvalitet og er en konfirmationsgave der vil holde i mange år frem. Begge dele kan til en start bruges til lækre læskedrikke på en varm sommerdag. Når konfirmanden er blevet lidt ældre, kan de bruges til alkohol og drinks. En anden sjov gave er Georg Jensens spillesæt fra 2021, der består af 5 terninger og et raflebæger, hvor vi ligeledes kan indgravere en lykønskning.

Er du på udkig efter en konfirmationsgave til hende, så har Georg Jensen de smukkeste BLOOM vaser, der pynter på ethvert pigeværelse og som også holder i årevis. Det kan også være en af de populære træfigurer eller -dyr fra Kay Bojesen, hvor man kan få graveret en sjov hilsen i til minde om konfirmationen.

Uanset om du er på udkig efter en gave til ham eller hende, har vi med garanti den helt rigtige konfirmationsgave. Har du nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du er også altid velkommen i butikken på Amaliegade, Kbh K.