1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Black Friday

Den helt særlige ting, du har haft et godt øje til et stykke tid – den er en del af vores Black Friday tilbud – spar op til 25%! Så nu gælder det bare om at slå til, mens du har chancen, for disse tilbud kommer ikke igen. Se alle de bedste Black Friday tilbud nedenfor.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Black Friday tilbud – få råd til mere

Det er nu eller aldrig! Du finder nemlig ikke lige så mange danske brands så billigt, som du gør til Royal Graverings Blackfriday tilbud – spar op til 25% på alle produkter på denne side! Tilbuddene gælder til og med  søndag den 26. november 2023.

Har du længe haft øje på en helt særlig ting, så er det altså nu du skal slå til! Det kan nemlig betale sig at have ventet i hvad der føles som en evighed. Vores Black Friday tilbud gør det bestemt lidt sjovere at shoppe netop det, som du har tænkt på så længe. Du får ikke bare dit ønske opfyldt, du får også den skarpeste pris.

Gå på opdagelse i vores mange Black Friday udsalg og gør et kup!

De bedste Black Friday tilbud finder du hos Royal Gravering

Hos Royal Gravering finder du et kæmpe sortiment af dansk design blandt vores Black Friday tilbud, hvor du kan spare op til  25%.
Du finder bl.a. brands som:

  • Georg Jensen
  • Nordahl Andersen
  • Scrouples Jewellery
  • Siersbøl
  • Kay Bojesen
  • Yummii Yummii

Der er mange penge at spare, når du køber dansk design på Black Friday tilbud – men skynd dig! De gode Black Friday tilbud gælder kun en begrænset periode, så det er bare om at slå til med det samme.

Georg Jensen tilbud til Black Friday

Georg Jensen er et verdenskendt dansk brand, hvor kvalitet og design er helt i top. Blandt vores Black Friday Georg Jensen udsalg finder du flere klassikere, der med garanti vil pynte i hjemme hos dig selv. Eller måske hos den heldige modtager af gaven.

Nordahl smykker tilbud til Black Friday

Gør et godt kup til vores Black fredagstilbud og find et smykke til dig selv eller en du har kær.
Du kan med fordel købe gaver, når de er på Black Friday tilbud, da der er råd til lidt ekstra, og med vores Nordahl smykker tilbud til Black Friday er du garanteret en gave, som modtageren aldrig vil glemme.

Yummii Yummii tilbud til Black Friday

Vores Black Friday tilbud byder også på lækre produkter fra Yummii Yummii. Blandt udvalget finder du eksempelvis en madkasse, termoflaske eller opbevaringsbokse, der gør det nemt at opbevare mad og drikke samt holde det enten koldt eller varmt på en ekstra stilet måde.