1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Kay Bojesen fanebærer

Hvad er en bedre måde at markere en begivenhed med end en Kay Bojesen fanebærer? Med en fanebærer fra Kay Bojesen, repræsenterer du et stykke dansk design i dit hjem. Giv den som gave og personliggør den med en gravering.

 • Kategori

 • Kategori

199.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Gratis gravering

799.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Gratis gravering

549.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Udsalg!

Original price was: 1,150.00 DKK.Current price is: 899.00 DKK.

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Gratis gravering

5,499.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Marker en begivenhed med en Kay Bojesen fanebærer

Kay Bojesen fanebærer blev en del af træfigur universet i 1942. Sidenhen er sortimentet blevet udvidet og findes idag i følgende udgaver:

 • Kay Bojesen fanebærer mini
 • Kay Bojesen fanebærer lille
 • Kay Bojesen fanebærer mellem
 • Kay Bojesen fanebærer 80 års jubilæum

Ideen bag de kendte fanebærer fra Kay Bojesen var, at figuren skulle repræsentere det danske nationale symbol og drog derfor inspiration fra garderne, der marcherer på Amalienborg Plads.

Alle garder figurer i sortimentet er lavet af FSC®-mærket træ, hvilket betyder, at ved at købe en Kay Bojesen fanebærer får du en tidløs gave, der kan bruges generationer frem.
Du kan desuden vide dig sikker på, at der ikke bliver fældet et overtal af træer, og at sikkerheden og arbejdsforholdene under produktionen er i orden.

Kay Bojesen fanebærer – den perfekte gave

En Kay Bojesen fanebærer er den perfekte gaveidé til at fejre begivenheder som:

 • Fødselsdag
 • Barnedåb
 • Bryllup
 • Jubilæum
 • Konfirmation
 • Studiegennemførelse
 • Og mange andre livsbegivenheder

Kun fantasien sætter grænser! For at gøre gaven mere unik kan du få lavet en personlig gravering på figuren med en specifik dato, navn eller tekst, når noget skal fejres.

Med en fanebærer fra Kay Bojesen kan I fejre de vigtige begivenheder og gaven kan i arv, så den næste generation kan tænke varmt tilbage på minderne.

Vi tilbyder også andre figurer fra Kay Bojesens verden, der også er oplagte gaveideer. Disse kan også personliggøres med en valgfri gravering.

Spørgsmål og råd til dit køb af Kay Bojesen fanebærer

Har du brug for hjælp eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 27 42 80 28 eller på mail: info@royalgravering.dk.

Vi vil gøre opmærksom på, at afhængig af størrelsen på garderen, ændres placeringen af den personlige gravering. Hvis du ønsker en anden placering end normalen, send os en mail og så finder vi ud af det.
Dertil vil vi også gøre opmærksom på, at grundets figurens materiale, kan skriften på graveringen være mere tydelig et sted end et andet sted.

Hvis du køber en garder med flag, bør du forsigtigt sætte flaget på plads, da der er en lille risiko for at komme til at fjerne noget af malingen på figuren.