1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen Børn

Gør børneværelset mere indbydende med den tidløse kollektion Georg Jensen Børn. Denne kollektion er designet med børnene i tankerne og er både funktionelle og fine at kigge på. Find blandt andet Georg Jensen sølvbestik til børn her og tilføj en personlig historie med en valgfri gravering.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

Georg Jensen Børn: til børn og barnlige sjæle

Georg Jensen Børn kollektionen er en nyere del af Georg Jensen universet, og er lavet med tanke på at gøre børneværelset til et mere hyggeligt og indbydende sted, fyldt med et ikonisk dansk design. I kollektionen finder du produkter som:

  • Georg Jensen sølvbestik til børn
  • Børnestel
  • Fotoramme

Kollektionen er inspireret af Georg Jensens klassiske design, men den er tilpasset børnenes behov. Alle produkterne er lavet i den velkendte høje kvalitet, og er designet, så de både er sjove og praktiske til hverdagens brug.

Georg Jensen Børn passer perfekt sammen med andre kollektioner fra brandet, og hos Royal Gravering er vi stolte af, at være forhandler af Georg Jensens mange fine og tidløse kollektioner.

Georg Jensen Børn – design der kan gå i arv

Georg Jensen til børn er en kollektion af produkter, der er designet til at kunne gå i arv fra generation til generation. Denne kollektion bliver smukkere og mere unik, desto mere patina den får.

Georg Jensen Børn kollektionen er en perfekt gave til barnedåben, til barnet der har alt eller til barnlige sjæle. Kollektionen er elegant og funktionel, og vil bringe glæde for store som små i mange år fremover.

Med Georg Jensen sølvbestik til børn vil I have et værdifuldt minde fra da dine børn var små, som generationer frem vil kunne nyde, og gennem Royal Gravering kan du give gaven mere personlig værdi med en valgfri gravering.

Du kan for eksempel skrive barnets navn og dato for dåben på det fine Georg Jensen sølvbestik til børn.

Georg Jensen Børn – den perfekte gaveidé

Georg Jensen Børn kollektionen er et ideelt valg til dem, der ønsker at give en betænksom og smuk gave.

Hos Royal Gravering vil vi rigtig gerne hjælpe med at finde den perfekte gave til barnedåben eller en du holder af.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf +45 2742 8028. Du kan også sende en mail på info@royalgravering.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til anledningen.