1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Georg Jensen SKY

Hav et stykke af himlen i dit hjem med Georg Jensen Sky kollektionen. Sky fra Georg Jensen er kendt for sine organiske former og skinnende rustfri stålfinish i sit køkken- og barudstyr. Det er den perfekte tilføjelse til spilleaftenen.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.

GEORG JENSEN SKY – ET STYKKE AF HIMLEN I DIN INDRETNING

Georg Jensen Sky kollektionen blev for første gang lanceret i 2001 og består af køkken- og barprodukter, lige fra skåle og skærebrædder til karafler og isterningespande, tag eksempelvis Georg Jensen Sky isterninger.

Navnet “Sky” refererer til den inspiration som designeren Barbry har hentet fra himmel og natur.

Hvert stykke fra Sky Georg Jensen har bløde, organiske former, der er udviklet til at spejle de naturlige kurver, man ofte ser i naturen og i skyformationer. Således repræsenterer Sky-kollektionen en hyldest til naturen og dens skønhed, og den indfanger samtidig essensen af skandinavisk design – enkelthed, minimalisme og funktionalitet.

Georg Jensen er også kendt for andre kollektioner og du kan finde dem hos Royal Gravering, hvor du kan gøre dem mere personlige med en valgfri gravering.

HOLD SPILLEAFTEN MED STIL MED GEORG JENSEN SKY PÅ BORDET

Gør din næste spilleaften mindeværdig med Georg Jensen Sky kollektionen på bordet. Denne enestående serie af bar- og køkkenudstyr er den perfekte ledsager til hyggelige aftener med familie og venner.

Med Sky fra Georg Jensen kollektionens elegante design kan du servere drikkevarer og spille kort med stil.

Prøv eksempelvis Sky isterninger til de kolde drinks og tilføj et element af luksus til din aften. Du kan eksempelvis få indgraveret navnet på din yndlingsdrink på isterningerne gennem Royal Gravering. Georg Jensen Sky isterninger er bl.a. populære som en pakkekalender, mandelgave, værtsgave eller som en adventsgave.

Og lad os ikke glemme kortæske og terningebærger samt et etui, der med sin skinnende overflade bliver et attraktivt midtpunkt på dit bord. Desuden er det perfekt til at holde dine kort og terninger samlet til næste spilleaften. Du kan få indgraveret dit navn på holderen, så der er ingen tvivl om, hvem der er aftens dealer eller spilmester.

Er det en aften hvor der skal poppes champagne, så er en Georg Jensen Sky champagne stopper ideel, så champagnen ikke bliver flad, og eventuelt kan gemmes til næste dag.

Uanset hvilket spil du vælger at spille, vil Georg Jensen Sky kollektionen hjælpe med at sætte en stemning af afslappet elegance. Med Sky på bordet bliver din spilleaften ikke kun en aften med sjov og spil, men også en fejring af godt design og kvalitetshåndværk.

INDGRAVER DIN HISTORIE I GEORG JENSEN SKY KOLLEKTIONEN

Sky fra Georg Jensen er en kollektion, der har meget historie. Hos Royal Gravering kan du indgravere din egen unikke historie i Sky Georg Jensen.

Gravering i Georg Jensen Sky kollektionen er mere end bare at skrive navne eller datoer på smukke genstande. Det handler om at forevige minder, hylde øjeblikke og skabe objekter, der er fyldt med følelser og historie. Med din personlige indgravering bliver hvert stykke i Georg Jensen Sky kollektionen et minde, du kan nyde hver dag og som kan sætte gang i snakken omkring bordet.

Ligemeget om du vælger at indgravere et navn, en dato eller en personlig besked, vil hver genstand i Sky kollektionen bære dit personlige præg og fortælle din unikke historie.