1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Kay Bojesen fugle

Fugle fra Kay Bojesen har eksisteret siden 1950 og er blevet en ikonisk pyntegenstand i de danske hjem. En Kay Bojesen fugl findes i et hav af farver og udgaver. Find den sangfugl fra Kay Bojesen, der passer til dit hjems farver og personliggør den med gravering.

  • Kategori

  • Kategori

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Kay Bojesen fugl serien

Kay Bojesen fugl serien består af et hav af fugle med en masse forskellige farver. Serien består blandt andet af:

  • Spurvepar fra Kay Bojesen
  • Sangfugl fra Kay Bojesen
  • Turtelduer fra Kay Bojesen

Der er med garanti en Kay Bojesen fugl, der passer til din personlige indretning.

De enkelte fugle er også personliggjort med et individuelt navn, fx sangfuglen Alfred i røget eg og sangfuglen, Sunshine i Turkis.

Alle fugle er produceret med FSC®-mærket træ, hvilket betyder, at produktionen foregår under ansvarlige og gode forhold.

Historien om Kay Bojesen fugle

Da Kay Bojesen skulle designe sine sangfugle, var det med en idé om at gøre træerne mere farverige og ud fra et barns farverige perspektiv. Den første Kay Bojesen sangfugl blev skabt i 1950, men kom først på gaden i 2012.

Det siges, at inspirationen til sangfuglen kom fra Kay Bojesens eget træ i haven, hvor der en dag sad en fin fugl og sang.

Oprindeligt var der fem fugle, men sidenhen er serien kun blevet større. I dag er der syv forskellige sangfugle, samt spurvepar og turteldue par.

Der findes endda en sangfugl, der repræsenterer designeren selv. Selvfølgelig med navnet Kay, som er lavet i designernes yndlingsfarve; blå.

For at give sangfuglen mere personlig historie, tilbyder vi en valgfri gravering. Du kan vælge imellem et navn, dato eller et citat, der vil blive placeret langs fuglens ryg.
Vi har også andre figurer fra det historiske Kay Bojesen univers, der også kan personliggøres med en gravering.

Køb en Kay Bojesen fugl med personlig gravering hos Royal Gravering

Gør en, du holder af, glad med en sangfugl fra Kay Bojesen. Den er f.eks. perfekt til studenten, der nu er fri som fuglen. Eller et fuglepar i kærlighedens tegn som bryllups- eller jubilæumsgave.

En Kay Bojesen fugl er også en perfekt gaveidé til fejring af andre livsbegivenheder. Personliggør gaven med en gravering.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@royalgravering.dk. Du kan også ringe til vores søde kundeservice på tlf: (+45) 27 42 80 28. Vi vil mere end gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave til den person du holder af.