1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Tilbud!

Send direkte til modtager

Georg Jensen Henning Koppel bonbonniere

449.00 DKK

inkl. gravering

Ikke på lager

Henning Koppel er en af Georg Jensen mest kendte samarbejdspartnere. Henning Koppels forkærlighed for organiske strukturer, klassiske håndværksdyder og rendyrket funktionalitet har givet hans arbejde klassikerstatus.

 

Læs mere

Mulighed for at sende direkte til modtager inden betaling!

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Opgradér slikskålen eller nøgleskålen med denne mesterligt udførte bonbonniere eller ‘slikskål med låg’, som man også kan kalde den. Designet er inspireret af Henning Koppels arbejde fra 1960’erne, hvor sølv og mørke træsorter var materialevalget, når naturlige former skulle genskabes. Til den moderne udgave er der i stedet brugt en lysere eg og poleret rustfrit stål for at skabe et nutidigt look. I sig selv er skålen en lille skønhed, men den er også perfekt som gemmested for andre små skatte.

Som en af Georg Jensens kendteste samarbejdspartnere er Henning Koppels navn synonymt med skandinavisk design. Den løgformede bonbonniere er udført i glaspoleret rustfrit stål, og til det stilk-lignende låg er der brugt ren eg. Resultatet er en skål, der er sofistikeret, underspillet og tidløs.

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.
Vægt 300 g
Anledning

Babyshower, Bare fordi, Barselsgave, Bryllup, Fars dag, Fest, Firmagave, Fødselsdag, Jul, Konfirmation, Mors dag, Påske, Student, Valentin

Brandnavn

Georg Jensen

Julegaver

Adventsgaver, Den uventet, Julebordet, Mandelgaver, Værtsgave

Materiale

Poleret stål

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil fremover modtager nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud fra os.