1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Yummii Yummii

Sammen om en grønnere fremtid
Mindre madspild, mindre brug af plastik og engangsemballage, men højere kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed både i hjemmet og på farten. Det er Yummii Yummii…

  • Kategori

  • Kategori

Gratis gravering

59.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Gratis gravering

379.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

389.00 DKK

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Yummi Yummi er et dansk brand med opstart i 2015. Jeanette Fæster Jensen- mor til 3 børn og grundlægger af Yummii Yummii, begyndte med tiden, som mor, at opdage hvor meget madspild, brug af plastik og engangsemballage man brugte i hjemmet når en hel familie er på farten hver dag. Frem for at fortsætte med at lede efter en løsning så valgte hun at skabe et produkt selv.
Yummii Yummiis produkter består af silikone, bambus, glas og rustfrit stål 18/8. Deres design er enkelt, elegant og stilrene produkter. Det er nemt at bruge og så er det dejligt og nemt at rengøre. Man får lyst til at bruge produkterne igen og igen da det har et tidløs design. Deres produkter er lavet til at have med på farten for hele familien, men lige så meget til opbevaring i hjemmet.
Når man køber et produkt om det er en madkasse, drikkedunk eller en opbevaringsbøtte så er det ikke kun det man køber, man vælger at købe med omtanke for fremtiden.
Vi er stolte af at kunne være med til at sælge en grønnere fremtid.