1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Send direkte til modtager

Kay Bojesen kanin rød

649.00 DKK

inkl. gravering

Ikke på lager

Her får du et stykke dansk design skabt af Kay Bojesen. Kay Bojesen kaninen er måske en af de mest elskede legetøjskaniner i Danmark. Kay Bojesen kaninen et perfekt valg af gave til både børn og voksne i alle aldre. Kay Bojesens Kanin kom til verden i 1957, og er det yngste familiemedlem i rækken af fantasifulde træfigurer med en helt særlig appel til både børn og voksne. Både hoved og ben kan drejes på den lille Kanin, og den kan indtage forskellige sjove positurer, når den skal stå og pynte. Kay Bojesen kaninen er lavet af træ, så hver kanin er unik og har sin egen personlighed.
Og personlighed har den søde kanin, men hos Royal Gravering kan du gøre den endnu mere personlig ved gratis at få gravet et navn, en dato eller et ønske om en god påske.
Kay Bojesen kaninen er en smuk og tidløs tilføjelse til ethvert børneværelse og hjem.
Giv en gave fra Kay Bojesen, der holder hele livet. Til dåb, fødselsdag, studentergave, jubilæum eller bryllup. Og hos Royal Gravering får du gratis gravering med i dit køb. Dermed gør du gaven endnu mere unik og uforglemmelig.
Kay Bojesen kaninen er en del af den klassiske Kay Bojesen-kollektion, der også omfatter dyr som elefanten, aben og fanebærer. Hvis du ønsker at give dit barn eller en som du holder af en Kay Bojesen kanin, så kan du finde denne skønne kanin hos os og få en personlig gravering på den. Den perfekte påskegave og værtsgave.

Se også en af den fine blå Kay Bojesen kanin her

Læs mere

Mulighed for at sende direkte til modtager inden betaling!

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Officiel Kay Bojesen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Kay Bojesen. Vi er din garanti for ægte produkter.

Selvom Kay Bojesen var en dansk sølvsmed og designer, er han mest kendt for sine ikoniske trædyrfigurer, der kombinerer enkelhed og elegance med tidløs charme. Hans kreationer er blevet elsket af generationer og er kendt for deres kvalitet og håndværk.

Vægt 200 g
Anledning

Babyshower, Bare fordi, Barselsgave, Bryllup, Dåb, Firmagave, Fødselsdag, Ham, Hende, Jul, Konfirmation, Mors dag, Navngivning, Påske, Student, Valentin

Brandnavn

Kay Bojesen, Rosendahl – Kay Bojesen

Julegaver

Mandelgaver

Materiale

Træ

Størrelse

16 cm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil fremover modtager nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud fra os.