1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Send direkte til modtager

Georg Jensen juleklokke palladium 2023

229.00 DKK

inkl. gravering

Ikke på lager

Georg Jensen Juleklokke 2023 er ikonisk og meget populært julepynt fra Georg Jensen, som du hos os kan gøre persolig med gratis gravering i. Juleklokken er i palladium og har 2023 trykt på klokken. Der medfølger to farvede bånd – et i årets farve, grøn, og et i en klassisk rød farve.

 

Mange af vores kunder giver hvert år et nyt Georg Jensen julepynt til et barn, forældre, bedsteforældre, dagplejer, kolleger, venner eller en værtsgave. Og ved at du gratis kan få indgraveret navne og dato, så bliver det en gave som betyder meget mere og vil blive en gave man altid vil huske. Se alt vores julepynt fra Georg Jensen her på vores hjemmeside.

OBS! På juleklokken er der ikke meget plads til at graverer i, så derfor kan der max stå et navn og en dato på en linje. Great Vibes kan ikke bruges her, vælges den så bruger vi monotype. Vi anbefaler Arial her.

Se også Georg Jensen juleuro 2023 her 

Læs mere

Mulighed for at sende direkte til modtager inden betaling!

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Sanne Lund Traberg har designet årets Georg Jensen julekollektion, som forvandler den snedækkede vinterskovs elementer til smuk julepynt, som du kan bring ind i dit hjem eller give til en som fortjener en magisk julestemning.
Hos Royal Gravering kan du gøre Georg Jensens julepynt endnu mere magisk ved at få gratis gravering i julepynten fra Georg Jensen 2023. Det kan være et navn eller en dato som modtageren vil kunne mindes tilbage til i mange år efter jul efter jul.

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.
Anledning

Jul

Brandnavn

Georg Jensen

Julegaver

Adventsgaver, Den uventet, Julebordet, Mandelgaver, Pakkekalender, Værtsgave

Materiale

Palladium

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil fremover modtager nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud fra os.