1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Send direkte til modtager

Georg Jensen jubilæums uro 1993- 2023 guld

399.00 DKK

inkl. gravering

Ikke på lager

Georg Jensen juleuro 1993- 2023 i guld med gratis gravering. Georg Jensen genskaber hvert år en jubilæums uro som blev lavet for første gang for 30 år tilbage. 

 

Det er nok det mest populære stykke julepynt vi har og det bliver hvert år solgt meget hurtigt. Det er der ikke noget at sige til. For det er en Georg Jensen uro som kan have meget betydninge for mange. Det kan være det var i det år man blev født, gift eller at en som stod en nær død i det år. Der kan være mange grunde til at juleuroen for 30 år tilbage skaber minder. Det kan og være at man mangler en Georg Jensen uro for lige det år, eller at man ønsker at skabe en Georg Jensen juleuro samling. 

 

Georg Jensen julepynt med gravering er den perfekte måde at tilføje en personlig touch til din jul. Georg Jensen har et stort udvalg af smuk julepynt, der er lavet af luksuriøse materialer som sølv og guld, og som kan graves med en personlig hilsen, navn eller dato. Med Georg Jensen julepynt med gravering kan du skabe en unik samling af julepynt, der vil bringe glæde år efter år. Hvis du ønsker at finde den perfekte julepynt med gravering fra Georg Jensen, så kan du hos Royal Gravering får det. På denne måde kan du nemt finde deres julepynt og andre luksuriøse designs. Uanset om du er på udkig efter et enkelt stykke julepynt eller et helt sæt, så har Georg Jensen noget for enhver smag. Besøg deres webshop og se alt det, de har at tilbyde.

 

Georg Jensen julepynt med gravering er det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje en personlig touch til deres jul. Georg Jensen tilbyder et væld af smukke julepynt, der kan graveres med navn, dato eller anden tekst, så du kan skabe noget helt unikt og personligt. Julepynt med gravering fra Georg Jensen er ikke kun en smuk og tidsløs tilføjelse til dit hjem i julen, men det er også en dejlig måde at ære traditionerne og skabe minder for fremtiden. Hvis du ønsker at købe julepynt med gravering fra Georg Jensen, så besøg deres webshop, der er optimeret til SEO. På denne måde kan du nemt finde deres udvalg af julepynt og andre luksuriøse designs. Uanset om du er på udkig efter julekugler, juleæsker, julehjerter eller noget helt fjerde, så har Georg Jensen noget for enhver smag. Gør din jul endnu mere personlig og unik med julepynt fra Georg Jensen med gravering.

Mange af vores kunder giver hvert år et nyt Georg Jensen julepynt til et barn, forældre, bedsteforældre, dagplejer, kolleger, venner eller en værtsgave. Og ved at du gratis kan få indgraveret navne, datoer eller en kort tekst på julepynten, så bliver det en gave som betyder meget mere og vil blive en gave man altid vil huske. Se alt vores julepynt fra Georg Jensen her på vores hjemmeside.

Se den helt vildt populære Georg Jensen uro fra 2022 her

Læs mere

Mulighed for at sende direkte til modtager inden betaling!

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.
Vægt 200 g
Anledning

Jul

Brandnavn

Georg Jensen

Julegaver

Adventsgaver, Den uventet, Julebordet, Mandelgaver, Pakkekalender, Værtsgave

Materiale

Forgyldt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil fremover modtager nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud fra os.