1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Send direkte til modtager

Georg Jensen guld påskeæg 2023

199.00 DKK

inkl. gravering

Ikke på lager

Georg Jensen påskepynt 2023

Georg Jensens påskeæg 2023 er forgyldt og der følger det fineste grønne mint bånd med hvor der står Georg Jensen easter 2023. Med dette smukke guldæg fra Georg Jensen kan du udvide din påske-samling og gøre den endnu mere personlig. Du kan vælger at give dette smukke Georg Jensen påskeæg i gave til en du holder af og få indgraveret et navn eller et årstal på. Og dermed give et påskeæg der ikke bare bliver spist, men her vil være et minde og en ting der vil blive taget op år efter år.Byd foråret velkommen med dette elegante påskeæg-ornament. Påskeægget er belagt med 18 karat guld og har fine blomsterudskæringer, som indfanger essensen af årstiden. Georg Jensen Studio står bag designet og har hentet inspiration fra smykkerne i Georg Jensens ikoniske Daisy kollektion. Ornamentet kan hænge på en gren eller i vinduet, hvor udskæringerne indfanger dagslyset på smukkeste vis. Ornamentet leveres med et lysegrønt bånd.

Bemærk at vores billeder med gravering er af Georg Jensen påskeægget 2022.

Påskepynt med gravering er en smuk og personlig måde at dekorere dit hjem på til påske. Der findes mange forskellige påskepynt med gravering hos os. Påskepynt med gravering kan for eksempel være et Georg Jensen guldæg, der er graveret med et navn eller en dato i. Uanset hvilken type påskepynt med gravering du vælger, så vil det være en smuk og personlig tilføjelse til din eller en du holder af påske samling. Georg Jensens påskepynt med gravering kan også være en dejlig gaveidé til påske, da den vil blive husket for evigt.
Påskegaver med gravering er den perfekte måde at gøre en almindelig påskegave til noget særligt og personligt. En påskegave med gravering kan være alt fra en smuk smykkeæske til smukke Georg Jensen påskeæg, og mulighederne er uendelige. En påskegave med gravering viser, at du har taget dig tid til at tænke på en personlig og særlig gave, og det vil være noget, modtageren vil huske og værdsætte for evigt. . Du kan for eksempel vælge at få graveret et navn, et dato eller et særligt budskab ind i gaven, så det bliver helt unikt for modtageren. Hvis du ønsker at finde en påskegave med gravering så har vi en masse gode bur til den perfekte påskegave med gravering til dem, du holder af.

Se også Georg Jensens påskepynt fra 2022 her 

Læs mere

Mulighed for at sende direkte til modtager inden betaling!

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.
Vægt 20 g
Anledning

Påske

Brandnavn

Georg Jensen

Materiale

Guld

Størrelse

6 cm

Vaskeanvisning

Tørres af med tør klud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil fremover modtager nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud fra os.