1-2 dags levering (hverdage) Butikken er åben Mandag til torsdag 10-15 Fredag 9-13.

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Tilbud!

Send direkte til modtager

Georg Jensen 3 stk julepynt 2021 guld

Original price was: 579.00 DKK.Current price is: 399.00 DKK.

inkl. gravering

Ikke på lager

3 stk Georg Jensen juleophæng.

Den frostklare stjernehimmel er et af julens smukkeste syn, og sættet med årets guldbelagte juleophæng bringer et strejf af vinterens magi ind i hjemmet. Et stjerneskud er indgraveret i juleklokken, julekuglen og julehjertet som et symbol på optimisme i den mørke tid. Lad sættet funkle i hjemmet og sprede glæde hvert år til jul sammen med resten af Georg Jensen samlingen. Og ved at få graveret et navn og årstal på julepynten gør du den personlig og rigtig god gaveide både til de små og voksne.

Sættet er udført i messing belagt med 18 karat guld og fremstillet af specialister på vores værksted i Hjørring. Der medfølger traditionelle røde bånd og moderne blå bånd til ophængning.

Se billederne af vores graveringer. Klokken er begrænset af hvor meget der kan stå. Da vi kun graverer på flade og lige områder. Men det er muligt at graverer med afstand og rundt om på klokkens kant.

Det bliver bedst med Arial skrifttypen. Great vibes bliver meget småt og vi anbefaler den ikke.Det er en laser maskine der laver graveringen, så maskinen er ikke i kontakte med produktet på noget tidspunkt. Gravering er ikke så sort som set på billederne.

 

 

Læs mere

Mulighed for at sende direkte til modtager inden betaling!

Gratis gravering

Fri fragt over 599kr

Butik i Kbh. K

Afhentning samme dag

Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark

Royal Gravering er en autoriseret forhandler af Georg Jensen. Vi er din garanti for ægte produkter.
Georg Jensen, en fremtrædende dansk sølvsmed og designer, er kendt for at skabe smykker og sølvtøj, der kombinerer skandinavisk elegance og tidløst design. Hans værker er anerkendt for deres høje kvalitet og enestående håndværk og har bevaret deres popularitet i årtier.
Vægt 240 g
Brandnavn

Georg Jensen

Julegaver

Adventsgaver, Den uventet, Værtsgave

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du vil fremover modtager nyhedsbreve med inspiration, nyheder og tilbud fra os.